Bilete de avion ieftine în destinaţii calde. De ce e bine să mergi acum în excursii

Ultima actualizare:
Mihai Jurcă
Mihai Jurcă

Ţi se pare o veşnicie de la vacanţa de vară la malul mării şi îţi e dor de o ieşire? Lunile octombrie şi noiembrie sunt perfecte pentru un city break într-un oraş european. Sunt locuri superbe unde soarele este încă sus pe cer, iar temperatura de peste 15˚C îţi oferă cadrul perfect pentru plimbare şi vizitare.

Mihai Jurcă, prezentator Antena 1 şi cunoscut blogger de călătorii, vine cu sugestii şi sfaturi.


    Mihai Jurcă
Mihai Jurcă

„Acum poţi vizita locuri fantastice, care vara sunt ticsite de turişti, e foarte cald şi foarte scump. Spre exemplu Atena. De aici poţi face excursii de o zi sau chiar mai multe cu feribotul către insule. Apoi ar fi Napoli şi Nisa, două zone cu un climat asemănător. Către ambele destinaţii se găsesc bilete cu preţuri care încep de la 39 €. Pe Coasta de Azur îţi poţi stabili tabăra exact în Nisa, iar de acolo să faci excursii către Monte Carlo, Cannes, Antibes etc. La fel Napoli şi Coasta Amalfi (Capri, Ischia, Sorrento, Positano etc.)”, spune Mihai Jurcă pe blogul lui. 

Mihai Jurcă
Mihai Jurcă

Spre Viena a găsit bilete de avion pentru sfârşitul lui octombrie cu 20 €. „Mie mi se pare unul dintre cele mai frumoase oraşe pentru city break. Când te muţi de la cafenea la cafenea, nu ai presiunea că trebuie să vizitezi o grămadă de locuri şi muzee, căci oraşul în sine e un muzeu”, adaugă el.

Spre Marsilia a găsit bilete cu 44 €, iar căte Barcelona şi Paris cu preţuri începând de la 63 €. „Tel Aviv (65 € biletul de avion) este din nou o alegere bună pentru cei care se vor fi săturat de frig până în noiembrie. La fel şi Amman, capitala Iordaniei, cu bilete de la 69 €. Iar ca bonus, vă ofer Lisabona, de la 85 €. Nu e rău, dacă stăm să ne gândim că e vorba totuşi despre un zbor de 4 ore”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net