Bunica depozita ţigări de contrabandă în grajd

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au pornit în căutarea contrabandiştilor de ţigări, dar au avut o surpriză de proporţii. Poliţiştii din Suceava au descoperit un depozit de ţigarete în gospodăria unei bătrâne de 78 de ani.

Aurica Feraru a dat din umeri şi a declarat că habar n-are ale cui sunt cele 150.000 de ţigarete de contrabandă pe care le ţinea în grajd. Ea a spus doar că soţul său le-a primit de la un necunoscut, în urmă cu vreo două luni.

„Au venit nişte băieţi şi au vorbit cu moşneagu meu să le primească nişte pachete că li s-a stricat maşina în drum. Au spus că vin să le ia înapoi, dar nu au mai venit", a povestit bătrâna pentru Monitorul de Suceava.

simeon stalpnicul png

În urmă cu câteva săptămâni însă, soţul ei a murit, iar femeia a rămas cu marfa în grajd, fără să ştie ce depozitează. Poliţiştii sunt de părere că bătrâna ştie însă mai multe decât declară.

Unul dintre nepoţii femeii este Ştefan Daniel Blănaru, zis „Blană", personaj care a fost implicat în numeroase scandaluri interlope. Deocamdată, ancheta nu a făcut legătura directă între femeie nepotul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net