Detalii halucinante din dosarul crimelor de la Caracal! Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a fost supravegheat de DIICOT cu microfoane în casă, în perioada anchetei dosarului Caracal.


La început, procuorii DIICOT l-au bănuit pe bunicul Luizei că ar fi fost implicat în dispariția fetei. Stelian Iordache a fost tesat cu detectorul de minciuni și apoi ignorat de polițiști, chiar dacă le-a explicat că atunci când a dispărut nepoata lui a fost sunat de boi bărbați diferiți care i-au spus că adolescenta a plecat în Elveția, relatează observator.tv.

Luiza Melencu a dispărut într-o duminică, pe 14 aprilie, după ce a plecat din Dioşti (Dolj) spre Caracal, pentru a scoate, de la un bancomat, bani trimişi de mama sa, care lucra în Anglia, cu un contract temporar de muncă. Fata era nerăbdătoare să-şi cumpere o pereche de pantofi sport. După ce a observat că nu s-a întors acasă, Stelian Iordache a intrat în panică. Fiind îngrijorat, bunicul Luizei Melencu a sunat la Poliție, însă nu a fost luat în serios.

Bunicul Luizei Melencu a fost înștiințat de DIICOT că a fost supravegheat la începutul anchetei

Bunicul Luizei Melencu a fost supravegheat cu microfoane de procurorii DIICOT. Stelian Iordache a fost înștiințat de procurorii DIICOT de acest fapt.

„Vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsuri de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1, lit. a, c, d şi e din C.p.p'”, se arată în înştiinţarea primită de bunicul Luizei.

Potrivit noului Cod de Procedură Penală, articolul 138, alin. 1, literele a, c, d şi e se referă la:

„Constituie tehnici speciale de supraveghere sau cercetare următoarele: a) interceptarea convorbirilor şi comunicărilor; c) supravegherea video, audio şi prin fotografiere; d) localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice; e) obţinerea liste convorbirilor telefonice”. Mai mult, și mama Luizei Melencu a fost testată cu detectorul de minciuni, la începutul anchetei.

DIICOT i-au trimis în judecată pe Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, săptămâna trecută, în cazul dispariției Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

 

Citește și

Cum a murit Luiza Melencu după 4 zile de chin

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor un alt scenariu despre Luiza Melencu

 
 
Loading...