Carmen Dan, în inspecţie pe plajele de pe litoral! Cum a apărut la malul mării

Ultima actualizare:

    Carmen Dan a verificat plajele din Mamaiafoto: Mariana Iancu
Carmen Dan a verificat plajele din Mamaiafoto: Mariana Iancu

S-au făcut pregătiri intense în staţiunile de la malul mării pentru mini vacanţa de 1 mai, iar ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a luat "pulsul" plajelor din Mamaia. Sâmbătă în jurul prânzului, ea şi-a făcut apariţia la malul mării purtând o ţinută estivală în ton cu temeperaturile prietenoase de afară.

Carmen Dan a mers să inspecteze stadiul pregătirilor pentru minivacanţa de 1 Mai într-o zonă fierbinte. Ministrul a făcut o oprire în punctul zero al distracţiei de pe Litoral. A ajuns în staţiunea Mamaia, unde a verificat plajele. Îmbrăcată cu o rochie albă cu imprimeu floral, peste care a purtat un sacou în aceeaşi nuanţă, Carmen Dan a răsouns întrebărilor jurnaliştilor legate de demisia Vioricăi Dănicilă. 

"Domnul preşedinte a avut o supărare şi toată lumea a constatat. Vă asigur că premierul, dar şi Guvernul - care au ca obiectiv să pună în aplicare programul de guvernare, cu orice risc - au avut întotdeauna deschidere şi şi-au dorit o comunicare şi o colaborare cu Administraţia Prezidenţială, o colaborare interinstituţională. Nu cred că ar trebui să uitam lucrul acesta", a declarat Carmen Dan. MInistrul a subliniat că Viorica Dăncilă nu ar trebui să demisioneze.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a cerut public demisia, spunând că îi retrage încrederea. Şeful statului a invocat disputa Guvern - BNR şi memorandumul privind mutarea ambasadei României la Ierusalim. 

Premierul a reacţionat după aproximativ nouă ore, într-un interviu pentru România Tv. Ea a spus că nu va demisiona pentru că nu are niciun motiv, că s-a simţit jignită de aprecierile preşedintelui Klaus Iohannis şi că va merge mai departe. "Voi merge mai departe. Preşedintele nu are atribuţii în a demite un prim-ministru", a afirmat Dăncilă. Ea a mai susţinut că preşedintelle "dorea să medieze o dispută imaginară între Guvern şi BNR, dar, în acelaşi timp, vrea un război între Guvern şi Administraţia Prezidenţială".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net