Adevăraţi latifundiari sau doar aleşi înstăriţi, niciunul dintre primarii Capitalei nu se poate plânge că o duce rău, chiar dacă salariul lor nu depăşeşte 6.000 de lei lunar. Cel mai bogat rămâne edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, în vreme ce pe ultimul loc pare să se plaseze primarul sectorului 2, Neculai Onţanu.


Puse la un loc, averile primarilor de sector sunt cu adevărat impresionante: zeci de terenuri şi case, maşini şi ceasuri de colecţie, conturi consistente. Unii şi-au dobândit averea înainte să ajugă în fotoliul de primar. Alţii, însă, par să fi prosperat în timpul mandatelor.

- Andrei Chiliman - 21 de terenuri, 9 clădiri, 3 maşini, bijuterii şi obiecte de artă în valoare de circa 140.000 de euro,
depozite bancare

- Neculai Onţanu - un teren, o casă, un apartament, bijuterii şi obiecte de artă în valoare de aproximativ 25.000

- Liviu Negoiţă - vilă şi teren la Baloteşti, trei terenuri, două apartamente, un cont bancar de 215.000 de lei, 33% din acţiuni la Clinica „Centrul medical Panduri".

- Cristian Popescu Piedone - trei terenuri, două case, bijuterii şi opera de artă de 40.000 de euro, cont de 75.000 de euro,
cinci autoturisme de colecţie

- Marian Vanghelie - două apartamente, colecţie de ceasuri estimată la peste 100.000 de euro

- Cristian Poteraş - după divorţ, a rămas doar cu jumătate de apartament în Bucureşti

CITEŞTE AICI CONTINUAREA


 
 
Loading...
Citeste tot despre: