«Caut secretară care nu năpârleşte abundent!»

Ultima actualizare:
E consilier  judeţean în Giurgiu (Foto: Arhivă Personală)
E consilier judeţean în Giurgiu (Foto: Arhivă Personală)

Investitorul imobiliar Mihnea Mihai Boerescu, membru al Consiliului Judeţean Giurgiu, a postat pe un site de job-uri un anunţ de angajare ieşit din tipare. Vrea o secretară care nu are copii, nu “năpârleşte abundent”, nu vine la serviciu “cu tocuri, fuste, oje şi decolteuri” şi care “îşi doreşte o viaţă socială de noapte”.

Mai întâi, Boerescu se prezintă pe el: "Sunt cel mai mare proprietar de terenuri rezidenţiale de pe arcada Westică a Bucureştiului. Sunt consilier judeţean şi membru în comisiile de Urbanism, Dezvoltare Regională, Investiţii. În plus, sunt şi un mic dezvoltator imobiliar".

Apoi, trece la descrierea avantajelor şi dezavantajelor oferite de postul de secretară. Vorbeşte inclusiv de salariu, despre care spune că "va fi fără carte de muncă. Nu-mi place să dau bani la stat mai mult decât e strict necesar". În continuare, Boerescu le avertizează pe viitoarele candidate că, dacă au soţi sau iubiţi, le acceptă, cu o condiţie: "doar dacă îl poţi educa să nu te «contorizeze» cât stai la muncă şi de ce vii târziu acasă. Dacă ştii că nu eşti în stare să-l ţii în frâu, las-o moartă...Ne pierdem timpul şi, zău, că-i preţios! Accept ca, la început de drum, să vină la o cafea şi să vadă unde, cu cine şi ce lucrezi (să stea liniştit/ă), apoi, să te sune doar în caz de incendiu şi alte calamităţi".

Iată o parte din anunţul dat de Boerescu


    E consilier  judeţean în Giurgiu (Foto: Arhivă Personală)
E consilier judeţean în Giurgiu (Foto: Arhivă Personală)

Boerescu punctează, de asemenea: "La serviciu nu se vine cu tocuri, fuste, oje şi decolteuri. Se acceptă doar genul «cu blugi»". Omul de afaceri le cere candidatelor să ataşeze CV-ului şi scrisorii de intenţie fotografii: "Poze cu tine îmi trebuie, nu pentru că vreau să mă însor, ci vreau să-ţi văd privirea. Şi, crede-mă, că, dacă ai 90-60-90 nu ai şanse de angajare la mine".

La capitolul "Nu veni să-mi mănânci timpul în următoarele cazuri" se regăseşte şi o secţiune mai ciudată: "Dacă ai părul lung şi obişnuieşti să năpârleşti abundent". Apoi, descrie programul, care "începe după-amiaza, prentru că atunci mă trezesc. Dar, nu sunt atât de puturos pe cât pare! Hahaha! Muncesc toată noaptea", mai spune Boerescu. Baftă, fetelor!

Mihnea Boerescu operează în piaţa imobiliară de circa 20 de ani.Între 2008-2012 a fost consilier local al comunei Bolintin Deal (Giurgiu). Din 2012, este consilier judeţean în Giurgiu şi este preşedinte de Organizaţie în PNL.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net