Caz șocant la Piatra Neamț. A dat drumul la gaz, a încercat să-şi omoare copilul şi să se sinucidă

Ultima actualizare:

    Polițiștii au reușit să rețină suspectul pe faleza din EforieFoto Arhivă Click!
Polițiștii au reușit să rețină suspectul pe faleza din EforieFoto Arhivă Click!

Pentru că pierduse custodia copilului şi nu dorea să-l încredinţeze mamei, tatăl a dat drumul la gazul din câteva butelii şi a provocat o explozie în apartament. Puștiul de 7 ani s-a ales cu arsuri de gradul II și III pe față în urma incendiului și a fost transportat la o clinică din Iași. Mai mulți locatari au fost evacuați în urma deflagrației.

Episod neverosimil la Piatra Neamț! Pentru că a trecut printr-un proces de divorț și urma să piardă custodia copilului, Ștefan Bocancia, un taximetrist din Piatra Neamț, a recurs miercuri la un gest cumplit. Individul de 39 de ani a încercat să-şi omoare copilul şi să se sinucidă, prin provocarea unei explozii în apartament. Detaliile acestui caz sunt şocante. Înaintea deflagrației, Bocancia a discutat cu jurnaliştii de la o publicaţie online din Iaşi şi a dat detalii despre ceea ce intenţionează să facă.

A deschis trei butelii și a dat foc unor haine 

Potrivit bzi.ro, bărbatul a postat mesaje pe pagina de Facebook a publicației, în care anunța că e dispus să recurgă la orice gest  pentru a nu ceda copilul. Reporterii i-au spus să renunţe la planul nebunesc şi au sunat la Poliţia Neamţ. Iată conţinutul unuia dintre mesajele postate de taximetrist: „De duminică m-am izolat în casă cu fiul meu, pentru a-mi cere dreptatea.

Astăzi este ultima masă pentru care mai am ceva să-i dau. Am fost sunat de la poliţie să ies afară. Nu vreau decât dreptate. Am ajuns la capătul răbdării ca om. Dacă vor încerca să intre, trebuie să recurg la ce nu vreau să fac!“. 

Bocancia locuia cu chirie, are antecedente penale, fiind condamnat pentru viol. Se pare că el a reacţionat aşa după ce fosta soţie l-a anunţat că va veni după copilul de 7 ani, în baza unei hotărâri judecătoreşti. Taximetristul i-a trimis fostei neveste un mesaj în care amenința că va arunca apartamentul în aer, iar aceasta, speriată, a cerut ajutor la 112. Forţele de intervenţie s-au mobilizat imediat și au intrat în scara blocului.

Când i-a văzut pe polițiști, Bocancia a deschis trei butelii și a aprins nişte haine, iar în urma acumulării de gaze s-a produs explozia, urmată de incendiu. „Minorul a fost scos din imobil de un poliţist“, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț. Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp, iar 30 de locatari din imobil au fost evacuaţi. În urma exploziei, copilul a suferit arsuri de gradul II și III la nivelul feţei, astfel că a fost transportat la o clinică din Iaşi, arată adevarul.ro. Şi autorul faptei s-a ales cu arsuri și a fost internat, sub pază, la Spitalul Municipal din Roman. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net