Ce bucurie! Am câştigat 5.000 de lei la Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Mihai Alexandru Ignat (34 de ani), din judeţul Teleorman, are abonament de patru ani, iar ziarul norocos i-a fost adus la uşă de poştaşFoto: Florin Şuler
Mihai Alexandru Ignat (34 de ani), din judeţul Teleorman, are abonament de patru ani, iar ziarul norocos i-a fost adus la uşă de poştaşFoto: Florin Şuler

Click!MANIA a spart gheaţa şi a găsit primul câştigător al lozului de 5.000 de lei. Fericitul este Mihai Alexandru Ignat (34 de ani), din judeţul Teleorman. Cititorul nostru fidel are abonament de patru ani, iar ziarul norocos i-a fost adus la uşă de poştaş.

Imediat ce a descoperit lozul noros în ziarul Click, Mihai a străbătut 137 de km până la Bucureşti ca să-şi revendice premiul. „Ce bucurie! Nu-mi vine să cred că am câştigat un premiu aşa mare cu ziarul meu preferat! De obicei am noroc la concursuri, am mai câştigat un televizor, un ceas, un tricou, dar niciodată un premiu atât de mare”, ne-a spus bărbatul, care locuieşte în Turnu Măgurele.

Îşi va repara maşina cu banii câştigaţi

Teleormăneanul, care a câştigat 5.000 de lei cu Click!MANIA, spune că toată familia citeşte Click! şi a făcut abonament în urmă cu patru ani la ziarul său de suflet. „Îl citesc cap-coadă. Nu pot spune că am o rubrică preferată, pentru că toate paginile sunt interesante, iar de premii ce să mai zic...sunt cele mai tari. Când am dezlipt lozul am sărit în sus de bucurie. E un sentiment tare plăcut! Mi-am sunat soţia, iar acum ne facem planuri cum să cheltuim banii. Probabil o să fac câteva reparaţii la maşină şi o să-i fac o surpriză frumoasă nevestei”, ne-a mai spus câştigătorul, care lucrează ca tăietor confecţii. Şi tu te poţi număra printre norocoşi.

Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii.  Sunt în joc: două super maşini, o Honda Civic ( în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafe şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. 

În plus sunt puse în joc aproape două milioane de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea si valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net