Institutul „Cantacuzino” lasează pe piaţă a primului lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV. OROSTIM-HV se va putea achiziţiona începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenţei nr. 103.


„OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conţine o combinaţie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene şi o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii. Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivităţi cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecţii respiratorii repetate şi persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută”, se arată în comunicatul transmis de Institutul Cantacuzino, citat de Adevarul.ro.

Când va putea fi cumpărat OROSTIM-HV

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricaţie pentru producţia în serie a produsului. OROSTIM-HV se va putea achiziţiona începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenţei nr. 103.

Astăzi, 30 noiembrie, începând cu ora 18.00, la sediul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, a avut loc o conferinţa de presă cu ocazia lansării pe piaţă a primului lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV. De altfel, comandantul Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”, colonel doctor Florin Oancea, anunţase încă de la începutul lunii noiembrie că Institutul va scoate pe piaţă până la sfârşitul acestui an produsul Orostim, un supliment alimentar şi că are în plan relansarea polidinului, tot ca supliment alimentar, iar acesta ar putea fi disponibil într-an sau doi.

Citește și:

Ce este hipoxia silențioasă, cel mai nou simptom Covid-19, care îi păcălește pe pacienți

Americanii cer autorizarea vaccinului Moderna, care ar preveni 100% cazurile grave de Covid-19

 

 

 
 
Loading...