Ce a făcut Elena Udrea după ce a ajuns în celulă

Ultima actualizare:
Udrea publică mesaje pe Facebook, din arest
Udrea publică mesaje pe Facebook, din arest

Cine credea că Nuţi se plictiseşte în arest s-a înşelat amarnic. Fosta candidată la Miss Buzău şi-a găsit rapid ocupaţie.

Arestată pentru o perioadă de 30 de zile, în dosarul Microsoft, Elena Udrea ştie cum să facă să treacă timpul mai repede: stă pe Facebook. Mai întâi, fostul ministru al Turismului şi-a schimbat fotografia de pe coperta paginii de Facebook. Miercuri seară, aproape de miezul nopţii, a apărut următorul mesaj:

"Am fost informată că presa a fost împânzită de articole în care se spune cum toate lucrurile pe care le-am făcut vreodată (de la petrecerile de ziua de naştere, până la concedii şi pantofii pe care i-am cumpărat) s-ar fi făcut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei.Evident că toate aceste alegaţii care apar în spaţiul public nu sunt adevărate. Nu am pretins niciodată nimic nimănui – cu atât mai puţin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei. Nu-i de mirare că aceste aşa-zise „detalii picante” (deşi nereale) au fost livrate presei după ce s-a produs reţinerea mea, când pot mai greu să spun public că nu e nimic adevărat.

Asta apropo şi de cei care susţin să nu se facă Justiţie la televizor şi mă acuză că am vorbit prea mult – văd însă că e bine şi acceptabil dacă sunt condamnată la televizor (pe speculaţiile şi susţinerile procurorilor, nedovedite cu probe)."

Într-un mesaj anterior, tot de miercuri, Elena Udrea a precizat că, în arest, nu are acces la telefon şi la internet şi că tot ce are de spus este transmis avocatului. Cu toate acestea, e greu de înţeles cum a fost informată în celulă despre ce a scris presa, dacă nu are acces la informaţii din exterior.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, miercuri seară, arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft.


    Udrea publică mesaje pe Facebook, din arest Foto: Facebook
Udrea publică mesaje pe Facebook, din arest Foto: Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net