Ce mai face Adnana din ”Toate pânzele sus!”Detalii neștiute despre celebra actriță

Ultima actualizare:

    Adnana avea 27 de ani când  a jucat în ”Toate pânzele sus!”
Adnana avea 27 de ani când a jucat în ”Toate pânzele sus!”

Are 68 de ani, dar a rămas aceeași femeie frumoasă pe care o știm de pe vremea când era o tânără gingașă. Adnana din ”Toate pânzele sus” este acum la pensie, dar nu a renunțat să fie actriță.

Julieta Szönyi, cea care i-a dat viață personajului Adnana și care a impresionat pe toată lumea cu frumusețea ei, nu a ieșit din lumina reflectoarelor.

Chiar dacă s-a pensionat, celebra actriță  are colaborări la Teatrul Mic, iar în timpul liber citește, doarme cât poftește, se plimbă și se bucură de compania fiul ei în vârstă de 30 de ani.

”Îmi place starea de pensionară”

„Sunt pensionară şi profesional mai întreţin nişte mici colaborări cu Teatrul Mic. Aşa că-mi permit să-mi alcătuiesc un program lejer, în care să încapă lucruri care îmi fac plăcere: să dorm oricât de târziu poftesc, să citesc, să merg la teatru, să fac plimbări în natură. Îmi place foarte mult starea asta de pensionară. Nu m-a deprimat deloc. Din contră! Şi, peste toate astea, viaţa mea de azi şi de 30de ani încoace, înseamnă fiul meu. Care a mers la grădiniţa germană, la liceul german, iar studiile universitare le-a făcut în Germania, dar, ulterior, s-a întors în Bucureşti, spunându-mi că el nu vrea să trăiască printre străini, ci vrea să stea aici, în România lui. Iar eu l-am înţeles şi l-am susţinut. E un băiat inteligent, cultivat, care nu a devenit robul calculatoarelor şi al Internetului, cu gust pentru muzică, pentru pictură, e pasionat de mobila veche, cu stil. Ne înţelegem foarte bine şi sunt extraordinar de mândră de el”, a mărturisit Julieta Szonyi pentru ”Formula As”.

Cu banii din filmări și-a cumpărat mașină

Nu a uitat de unde i se trage faima și își amintește cu mare plăcere de producţia ”Toate pânzele sus!”, filmată în urmă cu 41 de ani.

Ba chiar, răsfăţata echipajului de pe vasul ”Speranţa”, a dezvăluit ce a făcut cu banii primiți de pe urma serialului.

”Am câștigat mulți bani. În perioada aceea apăruse opţiunea de a lua Dacia Sport cu banii jos fără să mai aştepţi. Cu ce am mai strâns înainte, cu banii de la film mi-am luat eu maşina”, își amintește Julieta, care toată viața a trăit în spatele imaginii personajului.

”După ce a apărut serialul, toată lumea mă striga Adnana. Şi pe stradă, şi în autobuz, peste tot. Acum mă strigă foarte, foarte rar Adnana, dar mi se mai întâmplă să mă oprească oamenii să mă întrebe dacă nu cumva am jucat în „Toate pânzele sus!” Iar la Teatrul Mic primesc şi acum scrisori cu fotografii cu mine din film, în care admiratorii mă roagă să le trimit autograf”.

Serialul anilor ’70, în care au jucat nume grele ale cinematografiei românești precum: Ilarion Ciobanu, Jean Constantin, Ion Dichiseanu, Sebastian Papaiani, Ion Besoiu și Cristian Șofron, este difuzat și în prezent de toate televizunile și are un mare succes la public.

Istoria faimosului serial

Produs între 1976 - 1978, filmul prezintă aventurile devenite legendare ale celor doi prieteni, românul Anton Lupan şi francezul Pierre Vaillant.

Anton Lupan pleacă în căutarea goeletei L'Esperance, corabia sa şi a prietenului său, fără să ştie că a fost atacată de piraţi. Dar mai ales îl caută pe Pierre, pentru a pleca împreună spre un teritoriu necunoscut, unde cei care au încercat să pătrundă au murit ori s-au întors, după încercări cumplite, fără să reuşească să-l cerceteze.

Corabia a fost găsită, dar despre prietenul său nu se mai ştie nimic. Anton Lupan e nevoit să plece singur în călătoria peste Atlantic, cu destinaţia Ţara de Foc.

Echipajul are parte de numeroase peripeţii, înfruntând piraţii mauri şi căutând să-l scoată din încurcătură pe bucătar, care intră în bucluc făcând pariuri nechibzuite în porturile Americii Latine.

Oamenii sunt curajoşi, dintr-o bucată, astfel reuşesc împreună să treacă peste toate încercările şi-l urmează încrezători pe căpitan în căutarea prietenului dispărut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net