Aglomerație mare pe litoral, zilele acestea, pe plajele de nudiști. Locurile de ”dezmăț” sunt din ce în ce mai puține, deși numărul turiștilor nonconformiști, care preferă să facă plajă goi, este an de an același.


Vama Veche, 2 Mai, Eforie.. Sunt doar câteva dintre plajele pe care se înghesuie nudiștii. Excluși din stațiunile ”exclusiviste”, încearcă să-și încropească propriul lor univers pe plaje cât mai ferite de ochii curioșilor.

Aici, pe teritoriul lor, nimeni nu are voie să se expună la soare în costum de baie. Și asta indiferent de vârstă sau sex. Nimeni nu ţine cont de dimensiuni sau de kilogramele multe revărsate din burţile păroase. Toată lume stă crăcită la soare, pentru un bronz uniform.

Reporterii Click! au întâlnit puzderie de nudişti pe plajele de la Vama Veche. Bătrâni sau tineri, femei şi bărbaţi, mai sexi sau mai puţin dotaţi de mama-natură, cu toţii goi-pușcă au profitat de ultimele raze de soare, până târziu, după orele amiezii. Nu de alta, dar meteorologii au anunțat furtuni pe litoral, iar nudiștii se vor întoarce vor-nu vor la textilele lor.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: