Ce motive folosesc românii bogați când sunt prinși de ANAF

Ultima actualizare:

    Inspectorii ANAF au invadat România pentru deconspirarea marilor evazioniști
Inspectorii ANAF au invadat România pentru deconspirarea marilor evazioniști

Explicații din cele mai ciudate de la românii cu bani în momentul în care inspectorii ANAF le vin la ușă și îi întreabă despre bunăstarea pe care o afișează. Potrivit știrileprotv.ro, care citează surse din instituție, există români care au anunțat la Fisc venituri de 30 de ori mai mici decât banii pe care îi aveau în realitate în conturi sau motivează că îi aveau la saltea sau chiar i-au descoperit ascunși în pământ

Inspectorii ANAF au anunțat primele constatări după ce au controlat peste 50 de contribuabili suspectați de evaziune fiscal și care potrivit estimărilor nu au declarat peste 120 de milioane de lei.

Inventivitatea explicațiilor nu cunoaște limită. De exemplu, unii au spus că i-au găsit, pur și simplu, în casă. Altii, că au vrut să sape în grădină si au avut o surpriză. Nu puțini au fost și cei care le-au explicat inspectorilor că au adunat banii la saltea sau că i-au primit de la ''binefacatori'', sub forma de imprumut, pe care însă s-au înțeles să îl returneze când pot.

Fiscul tine secret numele celor care sunt verificati, dar da cateva indicii - este vorba despre oameni de afaceri care au firme, de exemplu, in domeniul constructiilor sau al comertului cu bauturi alcoolice. Un lucru îi unește pe toți: sunt patroni bogați, cu mașini și case de lux, dar cu firme sărace, cu pierderi.

În ultimul an, ANAF a luat la puricat averile a 56 de români care au peste 25 de milioane de euro, dar si persoane care au așa-numite surse de venit semnificative dar ''volatile''.

Surse din cadrul ANAF anunță că au fost făcute deja 12 sesizări penale, pentru astfel de bogătași prinși cu banii ascunși și nedeclarați

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net