Fostul iubit al Luziei Melencu, fata dată dispărută despre care se presupune că ar fi fost victima lui Gheorghe Dincă, a fost contactat de presă și a făcut câteva declarații referitoare la cazul dispariției. Tânărul a dezvăluit că el și Luiza s-au certat și au decis să se despartă chiar cu o seară înainte ca aceasta să nu mai poată fi găsită.


Cazul crimelor de la Caracal este departe de a fi soluționat. Deși anchetatorii au mărturia presupusului criminal al celor două fete date dispărute, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Dincă recunoscând că le-a ucis pe amândouă, în cazul Luizei au fost găsite mult mai puține probe și piste în comparație cu situația Alexandrei, căreia i s-a găsit ADN-ul în mai multe fragmente osoase din curtea lui Gheorghe Dincă. 

Familia Luizei este în continuare disperată, având în vedere că părinții și bunicii încă nu știu nimic de tânără, iar de curând, presa a reușit să intre în contact și cu un personaj important din viața fetei, fostul iubit al acesteia, Alexandru Duță, cei doi despărțindu-se chiar cu o seară înainte de dispariția ei.

Ce spune fostul iubit al Luizei Melencu despre dispariția fetei

O informație a ajuns în presă potrivit căreia fostul iubit al Luizei Melencu a ajuns în țară, din Italia, acolo unde era plecat, pentru a fi audiat în dosarul dispariției tinerei de 18 ani pe care ar fi omorât-o Gheorghe Dincă.

Acesta a fost contactat de presă și a explicat că nu a mai fost sunat de procurori din aprilie, de când a fost reclamată dispariția fetei. Tânărul spune că tocmai se despărțise de Luiza și că a încercat să dea de ea după ce a fost dată dispărută, dar fără succes. „Nu m-a audiat nimeni. Nu am fost chemat nicăieri”, a spus la Digi24 Alexandru Duță.

luiza-iubit2.jpg

Luiza și Alexandru s-ar fi despărțit cu o seară înainte de dispariția fetei
Foto: Arhivă personală

«Cred că este în viață»

Întrebat dacă a fost vreo echipă de procurori la el acasă și dacă a fost anunțat că urmează fie audiat, tânărul a negat. „Eu am vorbit doar seara cu ea. A doua zi dimineața a dispărut, a fost răpită. Nu părea în niciun fel. Ne-am cam certat puțin și am luat amândoi o decizie să ne despărțim, în seara respectivă”, a spus Duță. El a adăugat că a încercat să o contacteze pe Luiza, după ce fata a fost dată dispărută, dar nu a reușit să ia legătura cu ea.

„Nu-mi venea să cred așa ceva. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Cred că este în viață,” a mai spus el, potrivit sursei anterior menționate. 

„Din cate am auzit, cred ca sunt mai multi implicați. Da, eu nu cred că este moartă. Cred că este victima lui Gheorghe Dincă. Am înțeles că și fata lui este implicată în prostituție”, a spus Alexandru. 

Loading...