Cel mai căutat criminal din România, prins după 5 ani

Ultima actualizare:

    Portretul robot al criminalului
Portretul robot al criminalului

În sfârşit îşi va primi pedeapsa! Criminalul taximetristului Nicolae Coicea a prins vineri de poliţişti, la cinci ani după comiterea oribilei crime. Bărbatul a fost reţinut şi pus sub urmărire penală.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat, vineri, că a fost găsit autorul crimei din octombrie 2011, când un taximetrist a fost ucis prin înjunghiere pe bulevardul Obregia din Capitală.

Criminalul a fost reţinut şi pus sub urmărire penală

Poliţiştii i-a făcut portretul robot încă de atunci, însă până acum nu l-au putut găsi pe agresor. Cu ajutorul martorilor, a fost întocmit un portret robot al agresorului, iar datele arătau că era vorba despre un bărbat de aproximativ 20-25 de ani, 1,75m înălţime, constituţie astenică şi păr şaten.

Criminalul este un tânăr de 31 de ani. B.I a fost reţinut vineri şi pus sub urmărire penală, potrivit Mediafax. Bărbatul a fost săltat de acasă de poliţişti. El va fi dus astăzi la reconstituire.

Taximetristul, omorât cu opt lovituri de cuţit

În 4 octombrie, pe bulevardul Obregia din sectorul 4, un taximetrist în vârstă de 59 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, în propriul autoturism. Conform Parchetului, de atunci au fost audiate peste 100 de persoane, fiind vizionate imagini de la zeci de camere de supraveghere.

Taximetristul ucis se ferea de clienţii dubioşi

Nicolae Coicea, taximetristul ucis cu sălbăticie avea multă experienţă şi ştia cum să se ferească de clienţii dubioşi. Potrivit apropiaţilor, bărbatul făcea curse doar ziua, evitând astfel să aibă probleme noaptea. În urma sa au rămas soţia şi fiica, care are acum 20 de ani.

Nicolae Colcea era un taximetrist cu experienţă. Trupul bărbatului a fost găsit în maşina sa
Nicolae Colcea era un taximetrist cu experienţă. Trupul bărbatului a fost găsit în maşina sa

Atunci când au percheziţionat maşina taximetristului poliţiştii unde au găsit un adevărat arsenal: trei cuţite, două cartuşe trase, un cutter şi un topor în portbagaj. O prietenă de familie spunea la acea vreme că bărbatul nu stătea mai mult de ora 17.00 pe teren, de frică să nu aibă probleme.

„Stătea doar în preajma Spitalului Budimex, zonă pe care o cunoştea foarte bine. Nu voia să aibă probleme, aşa că după-masă se întorcea acasă. Avea clienţi dintre medicii renumiţi de acolo, pe care-i ducea zilnic la muncă”, declara atunci femeia.

S-a pus recompensă de 1.500 de euro pe capul ucigaşului

Oamenii legii au pus în 2011 pe capul ucigaşului o recompensă de 1.500 de euro, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net