Cele mai frumoase staţiuni din România. Imagini de vis de la malul Mării Negre

Ultima actualizare:

    Cele mai frumoase staţiuni din România: Mamaia se află în topul preferinţelor de către turişti foto:turistcenter.ro
Cele mai frumoase staţiuni din România: Mamaia se află în topul preferinţelor de către turişti foto:turistcenter.ro

Litoralul Mării Negre se întinde pe o lungime de 245 de km şi cuprinde cele mai frumoase staţiuni din România. Dacă îţi doreşti o vacanţă de vis, nu ezita să ajungi la malul Mării Negre. Click! îţi arată care sunt cele mai frumoase staţiuni din România.

Indiferent de ce fel de turist eşti, ai cel puţin o staţiune pentru care poţi să optezi în această vară, pentru a-ţi petrece vacanţa perfectă la Marea Neagră. Aşadar, hai să vedem care sunt cele mai frumoase staţiuni din România.

Mamaia este una dintre cele mai frumoase staţiuni din România. Situată la Nord de Constanţa între Marea Neagră şi Lacul Siutghiol, este staţiunea de pe litoral cu cea mai mare capacitate de cazare. Plaja din staţiunea Mamaia în mare parte este concesionată şi este amenajată cu şezlonguri şi umbrele, contra cost. Ea este pe primul loc în top cele mai frumoase staţiuni din România. Mamaia este unică prin lăţimea foarte mare a plajei şi lungimea de peste 8 km. Plaja din partea de nord a staţiunii este cea mai bine amenajată şi are nisipul cel mai bun.

Cele mai frumoase staţiuni din România: Eforie Nord

Eforie Nord este a doua staţiune că mărime, este situată la 14 km de Constanţa şi una dintre cele mai frumoase staţiuni din România. În partea de sud-vest se află lacul Techirghiol cunoscut pentru proprietăţile curative ale nămolului astfel că turismul recreativ se îmbină cu cel balnear. Plaja de peste 3 km lungime are şi porţiuni ce ating 100 m în lăţime. Un aer de prospeţime este dat de cele peste 30 ha de spaţii împădurite din staţiune.

Cele mai frumoase staţiuni din România: Costineşti

Costineşti este situat în partea de sud-est a României, la 31 km sud de Constanţa. Staţiunea Costineşti are o plajă lungă de 800m şi lată de 10-50m, ceea ce îi conferă un aspect unic şi foarte intim. Plaja este ideală pentru talasoterapie, aerosoli, helioterapie, antrenamente sportive şi yoga. Datorită amplasării puteţi avea parte de răsărituri de soare spectaculare. Principalele atracţii pentru tinerii care vin în Costineşti sunt numeroasele discoteci şi baruri şi faptul că este una dintre cele mai frumoase staţiuni din România.

Cele mai frumoase staţiuni din România: Vama Veche

Vama Veche este în continuare cea mai preferată de turişti. O putem enumera printre cele mai frumoase staţiuni din România, deoarece aici au loc petreceri pe plajă, evenimente în aer liber, unde tinerii se pot simţi în largul lor. Vama Veche este cea mai bună soluţie, din punct de vedere al bugetului redus de cheltuieli.

Cele mai frumoase staţiuni din România: Mangalia

Dacă îţi plac ambarcaţiunile de mare, de diverse dimensiuni şi pentru diverse utilizări, Mangalia este cea mai bună alegere. Principalul element care ghidează alegerea unui concediu în Mangalia este prezenţa portului. Pasiunea pentru domeniul portuar sau naval te va aduce cu siguranţă în vacanţă aici. În plus, Mangalia este una dintre staţiunile împânzite de obiective turistice şi una dintre cele mai frumoase staţiuni din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net