Toamna şi iarna aceasta nu ai cum să te plictiseşti în casă. Unii dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului, români şi străini, pregătesc concerte grandioase, cu muzică pentru toate gusturile.


Unii dintre ei ajung pentru prima dată în oraşul tău. Nu rata experienţa! 

The Dire Experience, turneu în 4 orașe

După două concerte sold-out la Bucureşti şi Timişoara, membrii Dire Straits Experience au decis să revină în România, pentru un mini-turneu ce va cuprinde 4 oraşe. Astfel, vor cânta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca (5 decembrie), la Sala Polivalentă din Craiova (7 decembrie), la Sala Sporturilor din Braşov (9 decembrie) şi la Teatrul de vară din Bacău (10 decembrie). Legendara formaţie condusă de membrii originali Dire Straits, Christ White şi Chris Whitten, continuă să scrie istorie şi să cânte pe marile scene piese precum “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”. Biletele au preţuri cuprinse între 60 şi 250 de lei.

Jean-Michel Jarre, pentru prima dată la Cluj-Napoca

 

După o perioadă de şase ani de absenţă, Jean-Michel Jarre revine pe marile scene ale lumii cu turneul „Electronica”. Artistul francez ajunge şi la Cluj-Napoca unde, la data de 11 noiembrie, la Sala Polivalentă, va susţine un spectacol de muzică electronică. Renumit pentru fascinantele efecte vizuale şi pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, care au încântat milioane de oameni din întreaga lume, show-ul lui promite încă o dată să fie o călătorie muzicală cu adevărat captivantă. Biletele pornesc de la 110 lei şi ajung la 495 lei (în lojă, catering inclus).

 

6.000 de oameni aşteptaţi la concertul Larei Fabian de la Craiova

 

Decoruri ample, lumini mirifice şi proiecţii relevante, adaptate fiecărei melodii, aşa va arăta concertul pe care îl va susţine Lara Fabian la data de 11 decembrie, la Sala Polivalentă din Craiova. Sunt aşteptaţi circa 6.000 de spectatori care, timp de două ore, vor fi martorii unor momente muzicale surpriză şi vor putea continua tradiţia, ridicând în aer mii de luminiţe calde sau inimi tipărite cu mesaje. Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei, iar cel mai scump 395 de lei. 

 

Kings on Ice fac show la Sala Polivalentă

 

Cinci ediţii Kings On Ice desfăşurate la Bucureşti cu casa închisă confirmă faptul că publicul românesc nu se satură de aşii patinajului artistic. Astfel, respectând tradiţia, Kings on Ice vin la Sala Polivalentă din Bucureşti, la data de 16 noiembrie, pentru un spectacol impresionant. Piesele de pe “Rock Simphony”, cea mai recentă apariţie discografică a lui Edvin Marton vor acompania prestaţia unora dintre cei mai buni patinatori ai lumii. O altă reprezentaţie e programată la data de 9 decembrie, la Cluj-Napoca. Biletele costă între 125 şi 495 de lei. 

 

Artiştii români au şi ei programate concerte grandioase

 

6 Delia, acompaniată de 30 de instrumentişti, la Teatrul Naţional. Show excepţional şi, totodată, exclusivist pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti. Delia’s Winter Wonderland nu va fi un simplu concert, ci o experienţă muzicală a iernii, care începe cu un cocktail şi gustări la Teatrul Naţional şi se termină cu un party de lux la local de fiţe din oraş. Pentru aceasta, doritorii trebuie să plătească pentru un bilet sume ce pornesc de la 490 de lei. Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentişti, iar concertul beneficiază de elemente inedite de grafică, proiecţii de ultimă generaţie, scenografie grandioasă şi machiaje desprinse parcă din regate îngheţate.

6 Tudor Gheorghe revine cu «Toamna Simfonic». Ca în fiecare an, Tudor Gheorghe ne aduce spectacolul toamnei în muzică şi versuri. „Toamna Simfonic Aniversar” va avea loc la data de 26 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti. Pe scenă vor mai urca membrii Orchestrei Naţionale Radio, Corul Naţional de Cameră Madrigal - Marin Constantin, uniţi sub bagheta dirijorului şi orchestratorului, Marius Hristescu. Preţul unui bilet este de 227 sau 247 lei.

6 Horia Brenciu e în turneu prin ţară. Luna aceasta, Brenciu a pornit într-un turneu naţional ce include 12 oraşe. “Toamna asta vom avea multe de cântat, mulţi prieteni de revăzut şi o groază de lume de îmbrăţişat pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. Trei ani în care am lansat un album şi am scris o mulţime de piese noi”, a declarat artistul. A cântat deja în câteva oraşe, urmează  Oradea (24 octombrie), Râmnicu-Vâlcea (25.10), Craiova (28.10), Timişoara (29.10), Cluj-Napoca (30.10) şi Bucureşti (5 noiembrie). Preţul biletelor variază de la oraş la oraş.

 

 
 
Loading...