Chinurile femeii sechestrate şi bătute timp de şase ani

Ultima actualizare:

    În genunchi, cerându-i  iertare agresorului
În genunchi, cerându-i iertare agresorului

După cazul cutremurător al sclavilor de la Berevoeşti, ţinuţi în lanţuri de romi şi puşi să muncească, un nou episod zguduie Argeşul. O femeie a fost sechestrată şi bătută timp de şase ani, în Rucăr, de un bărbat pe care-l cunoscuse pe o reţea socială. Ea a scăpat strecurând un bileţel în pachetul cu mâncare al copilului, iar educatoarea a anunţat poliţia.

Închisă în casă, bătută şi pusă în genunchi ca să-şi ceară iertare! Sunt doar câteva dintre chinurile îndurate de femeia de 34 de ani din Iaşi, care s-a îndrăgostit de bărbatul nepotrivit pe internet. Andreea a venit la Rucăr în 2012, după ce l-a cunoscut pe viitorul său agresor pe o reţea socială. Femeia era căsătorită şi a venit la Rucăr cu cei doi copii, care aveau atunci 5, respectiv 6 ani. În scurt timp a început însă coşmarul bătăilor. După un an, copiii au fost daţi însă în grija tatălui lor. În 2013, Andreea a născut o fetiţă, din relaţia cu noul iubit. Femeia a  declarat că bărbatul o lovea şi că nu avea voie să iasă din casă.

Andreea (34 de ani) are  echimoze în jurul ochilor
Andreea (34 de ani) are echimoze în jurul ochilor

Tot el a lăsat-o fără telefon mobil. Andreea le-a mai dezvăluit poliţiştilor că în casă era o cameră de supraveghere  şi că a fost bătută inclusiv de mama concubinului.Femeia a fost salvată de poliţişti pe 3 octombrie, după ce a scris un bilet pe care l-a pus în pacheţelul cu mâncare al fiicei ei. Fetiţa i-a dat biletul educatoarei de la grădiniţă, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru violenţă în familie şi privare de libertate. Acum, Andreea şi fetiţa se află într-un centru de ocrotire a victimelor violenţei.

Miercuri, poliţiştii au efectuat o percheziţie la bărbatul de 37 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie. În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe sisteme informatice, iar bărbatul a fost adus la audieri, după cum informează agentul şef adjunct Florin Popa, de la Poliţia Argeş. Individul susţine că e nevinovat şi că, de fapt, iubita lui s-a automutilat.Iustinian Matei, şeful centrului unde se află Andreea şi fiica ei, a detaliat pentru adevarul.ro: ”Femeia avea echimoze în jurul ochilor. Concubinul a aflat unde e adăpostită şi sună sub diferite identităţi, încercând să ia legătura cu ea. Cum a aflat concubinul? În 2013, femeia a mai fost la noi la centru, împreună cu cei doi copii din prima căsătorie. Toţi trei fuseseră bătuţi. Înainte să sesizăm autorităţile competente, cei doi s-au împăcat şi femeia a fugit din centru”. Iustinian Matei mai spune că femeia ”are pe o tabletă filmările în care se vede cum concubinul o umileşte şi o agresează. Într-o filmare, concubinul o pune să stea în genunchi, iar în alta o pune să jure cu mâna pe o biserică desenată pe un zid că îi va fi fidelă. Precizez că femeia e în continuare căsătorită, iar concubinul i-a distrus actele de stare civilă. Am luat legătura cu rudele ei din Iaşi, în vederea unei eventuale reintegrări în familie. E unul dintre cele mai impresionante cazuri pe care le-am întâlnit în ultimii ani”.

Pe balcon, ghemuită  şi înfricoşată
Pe balcon, ghemuită şi înfricoşată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net