Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Dar cine este Roxana Mihalache?


Cine este Roxana Mihalache, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre 

Roxana Mihalache i-a fost aproape lui Radu Mazăre de aproape două decenii. În ciuda faptului că fostul edil era însoţit permanent de tinere oriunde mergea, şi la plajă, dar şi la votare, Roxana Mihalache i-a fost tot timpul alături. Roxana Mihalache este designerul Casei de Modă Paluggio care a creat costumele pe care Radu Mazăre le purta în serile de carnaval: fie că era vorba de Cezar, Ştefan cel Mare sau Ramses.

Numele casei de modă nu a fost ales întâmplător. „Pallugio“ a fost numită după porecla „păluga“, cu care o alinta Radu Mazăre pe iubita sa, datorită înălţimii sale. Pentru colecţia Shaka, după numele unui fost rege zulu, prezentată pe scena FashionTV din Piaţeta Cazino Mamaia, Roxana Mihalache a realizat toate piesele din bumbac pictat manual, adus din Nigeria. Pentru a-i crea iubitului ţinute extravagante şi cât mai autentice, Roxana a mers până în Africa, unde s-a documentat.

Roxana Mihalache și Radu Mazăre fac nunta în închisoare

A rămas fascinată de tradiţiile şi de oamenii Continentului Negru. Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anunţat Mihai, fratele fostului primar al Constanţei, potrivit adevărul.ro.

627x0.png

Roxana, iubita lui Radu Mazăre, cea cu care urmează să facă nunta
Foto Booking/Tripadvisor/Facebook

 
Loading...