Ciolacu: "Eu pe Iohannis nu-l iert şi nu stau de vorbă cu el! Am stat și am tăcut până acum"

Ultima actualizare:

    Marcel CiolacuFoto: Arhiva Click!
Marcel CiolacuFoto: Arhiva Click!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu are nicio comunicare cu preşedintele Klaus Iohannis şi respinge acuzaţiile conform cărora ar exista o înţelegere între el şi şeful statului. "Să iasă public să-şi ceară scuze nu mie, nu parlamentarilor... oamenilor care au votat cu PSD”, susţine Ciolacu, referindu-se la preşedintele Klaus Iohanis.

"Când aud pe unu: Ciolacu şi PSD-ul sunt înţeleşi cu Iohannis. N-am, dom-le, ce să mă înţeleg cu ei! Eu pe Iohannis nu-l iert şi nu stau de vorbă cu el. Până nu iese public şi-şi cere scuze cu ciuma roşie.. e cea mai mare mizerie, că am stat şi am tăcut până acum”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară (1 iunie), într-o emisiune la România Tv. 

 Întrebat dacă are vreun fel de comunicare cu şeful statului, Ciolacu a mărturisit că aşteaptă din partea preşedintelui scuze adresate votanţilor PSD.

 "Ce comunicare să avem? Noi suntem în opoziţie, a zis că PSD-ul nu mai contează politic... Să iasă public să-şi ceară scuze nu mie, nu parlamentarilor... oamenilor care au votat cu PSD. Vrea să-i spun eu la televizor – dar ştie la fel de bine ca şi mine – de unde e ciuma roşie, cine a scos-o. Cum poţi să instigi în halul ăsta tu, preşedintele României? Acuma vine copy-paste ăsta, domnul Cîţu şi vine la fel: dom-le administraţiile PSD... mă, nu-ţi e ruşine, că scot toate hârtiile acu cum dai mită la fiecare administraţie PNL?”, a adăugat Ciolacu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net