Circulația, dată peste cap pentru Zilele Bucureștiului. Intră în vigoare primele restricții

Ultima actualizare:

    Primele restricții de circulație intră în vigoare începând de mâine
Primele restricții de circulație intră în vigoare începând de mâine

Șoferi, înarmați-vă cu răbdare! Încep Zilele Bucureștiului, iar Brigada Rutieră a anunțat că se vor institui restricții de circulație. Primele intră în vigoare începând de mâine.

Concerte și spectacole. De asta vom avea parte, în perioada 21-23 septembrie, când se sărbătoresc Zilele Bucureștiului, care împlinește 559 de ani de existență.

Punctul fierbinte al petrecerii va fi în Piaţa Constituţiei, acolo unde în ultima zi va cânta legendarul Rod Stewart.

Acesta le promite spectatorilor că va fi o noapte distractivă, palpitantă şi sexy. Dar până atunci, polițiștii vor institui restricții, pentru ca organizatorii să poată amplasa scena.

  • Primele restricții vor intra în vigoare mâine,19 septembrie, de la ora 6.00, pe banda I de circulație de pe Bd. Libertății, sensul de deplasare dinspre Bd. Națiunile Unite către Calea 13 Septembrie. Vor fi ridicate pe 25 septembrie, la ora 6.00;  
  • Între 21 septembrie, ora 17.00, și  24 septembrie, ora 6.00, se instituie restricții pe Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției, precum și pe Bd. Libertății, tronsonul cuprins între Bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie;
  • Totodată,  până pe 26 septembrie, ora 23.00, pe durata amenajărilor,  este blocată banda III adiacentă Pieței Constituției (aferentă celor două bretele: bretea Parchet și bretea Ministerul de Finanțe).

”Solicităm conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menţionat să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă”, au declarat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net