Click! rămâne cel mai citit ziar din România

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

"Click!", ziarul tău preferat, continuă să conducă topul celor mai citite cotidiane româneşti. Aşa cum de altfel v-a obişnuit s-o facă în ultimii trei ani!

Conform celor mai recente date, făcute publice ieri de Biroul Român de Audit al Tirajelor, în baza unei noi metodologii de măsurare a rezultatelor în rândul populaţiei cu vârste între 14 şi 74 de ani ce trăiesc în centre urbane,  "Click!" e şi astăzi ziarul care dă tonul.

Astfel, 647.000 de cititori preferă zilnic să lectureze ziarul nostru, în timp ce principalele contracandidate, "Libertatea" şi "Cancan", numără o audienţă de 498.000, respectiv 381.000 de cititori pe ediţie.

simeon stalpnicul png

De asemenea, ghidul tv al ziarului tău preferat este lider detaşat de audienţă. Cu 693.000 de cititori pe ediţie, "Click! TV" are o audienţă de două ori mai mare decât "Libertatea Weekend" - doar 351.000 de cititori.

Trebuie spus şi faptul că "Adevărul" e cel mai citit cotidian quality de la noi, 194.000 de cititori pe ediţie. Şi "Weekend Adevărul" se poate lăuda deja cu o "zestre" de 163.000 de cititori.

Publicaţiile „Evenimentul zilei" şi „România liberă" se clasează pe următoarele poziţii, cu 133.000, respectiv 49.000 de cititori. În Bucureşti, pe segmentul quality este lider „Weekend Adevărul", cu 45.000 de cititori, urmat de „Adevărul", cu 40.000 de cititori.

simeon stalpnicul png

Pe locurile următoare se clasează „Evenimentul zilei" şi „România liberă", cu 33.000, respectiv 21.000 de cititori.

Lideri pe toată linia

"Click" de duminică", este cel mai citit ziar la sfârşit de săptămână, 417.000 de cititori. Un alt săptămânal, revista "Click! pentru femei", este şi el primul în opţiunea cititorilor, 388.000 de români preferându-l vinerea oricărei reviste săptămânale de gen.

simeon stalpnicul png

Îi imită şi lunarul "Click! Sănătate", şi el lider pe segmentul său, cu 491.000 de cititori pe ediţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net