«Click!MANIA are cele mai tari premii»

Ultima actualizare:

    Grigore Stan  a câştigat  o pătură pliabilă  cu Click!MANIA
Grigore Stan a câştigat o pătură pliabilă cu Click!MANIA

Cumperi ziarul preferat, dezlipeşti talonul Click!MANIA şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. La fel a făcut şi Grigore Stan (60 de ani), care s-a ales cu o pătură pliabilă Delimano.

Grigore Stan este agent de securitate, iar atunci când are puţin timp liber citeşte Click! din scoarţă în scoarţă. “E singurul ziar pe care îl cumpăr şi mi se pare şi cel mai bun. E complet, are informaţii din toate domeniile şi mă ţine la curent cu tot ce se petrece în ţară. Cel mai mult îmi plac reportajele pe care nu le văd la ştiri, iar voi veniţi mereu cu ceva în plus”, ne-a spus bucureşteanul. Cititorul nostru spune că a mai câştigat la Click!MANIA reduceri şi că a comandat produsele şi e tare mulţumit de ele. 

“Acum nu a mai fost cu reducere. Am câştigat o pătură pliabilă de la Delimano. A citit soţia despre ea şi mi-a zis că e bună, să vin mai repede cu ea acasă”, ne-a mai spus bărbatul. 

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 4.292 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de peste 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net