Un clujean a publicat un filmuleţ în care apare un pizzer care prepară mâncare într-un restaurant, fără a purta corespunzător masca. Tot acesta susţine că restaurantul era deschis şi în interior, deşi la Cluj, la fel ca şi în alte oraşe din ţară, a fost emisă o hotărâre prin care este permisă doar activitatea localurilor care au terase.


A fost derajat de atitudinea pizzerului, astfel că, clujeanul l-a filmat şi a postat un filmuleţ pe Youtube. În imagine se poate vedea că pizzerul lucrează relaxat cu masca sub nas, iar cel puţin una dintre mesele din interior este ocupată de clienţi. Filmuleţul a fost făcut şi fost postat pe 16 octombrie, dată la care restaurantele care funcţionează în interiorul clădirilor erau deja închise, conform deciziei autorităţilor locale.
„Restaurant deschis în Cluj-Napoca. Masa se serveşte în interior fără probleme, şi iată cum pregăteşte pizzerul comanda mea plasată online şi plătită anticipat cu cardul. Toţi aerosolii în pizza mea. Ce să mai spui că pe terasa acoperită, legea antifumat nu există, poţi să tai fumul cu sabia. Noi stăm în case şi alţii îşi bat joc de libertatea noastra. Este un focar de infecţie ... pentru profit. Asta am făcut cu pizza”, s-a înfuriat autorul filmării, aruncând la tomberon întreaga comandă.

Filmarea o găsiți accesând acest link, pe adevarul.ro

 
 
Loading...
Citeste tot despre: