Consilieră PSD Constanţa, despre protestatari: „Putorilor!“

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sabrina Maria Nedelcu, consilier judeţean din partea PSD Constanţa, a lansat un atac vulgar la adresa sutelor de mii de români care au protestat la adresa Guvernului PSD. ”Putorilor!”, a scris blondina.

A fost furioasă consiliera Sabrina, din Constanța. ”Putorilor!”, a scris politiciana la adresa miilor de protestatari de miercuri, 1 februarie. Postarea pe Internet a stârnit un val de indignare, iar șefii femeiii s-au grăbit să se delimiteze de aceasta.

PSD Constanţa a transmis de urgenţă un punct de vedere privind atitudinea consilierei judeţene Sabrina Maria Nedelcu. „În urma declaraţiilor publice ale doamnei consilier judeţean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa se delimitează ferm de afirmaţiile jignitoare la adresa cetăţenilor Constanţei care şi-au exercitat în mod paşnic un drept constituţional, scrie adevarul.ro.

Contul Sabrinei Maria Nedelcu a fost suspendat. Sabrina Maria Nedelcu a postat pe contul ei de Facebook următoarea cugetare: „Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2000 ron pe lună pentru acela care fură 20000 ron. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu cotizaţi voi la stat de vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!” Consiliera a şters postarea, văzând reacţiile care n-au încetat să apară pe contul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net