Copil cumpărat cu 50.000.000, fără voia mamei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A vrut un bebeluş, dar soţia lui nu mai poate face copii. Aşa că s-a hotărât să cumpere unul, ilegal. Este vorba despre un controversat om de afaceri ieşean care i-a oferit unei femei 100 de milioane în schimbul băieţelului ei. Deşi a fost refuzat, omul nu s-a lăsat şi a făcut tranzacţia cu concubinul femeii, pentru doar 50 de milioane de lei.

Nicuşor Stănescu, zis „Napoleon" a ajuns, la începutul lunii octombrie, la Zalău, unde avea nişte afaceri cu fier vechi. El a pus ochii pe un bebeluş superb, blond cu ochii albaştri, pe care l-a văzut prin oraş, în braţele mamei sale care cerşea în intersecţii. Nicuşor nu a stat prea mult pe gânduri, şi-a luat soţia de mână şi au abordat-o pe femeie, propunându-i 100 milioane lei vechi ca să-i cumpere copilul.

Nicuşor Stănescu

simeon stalpnicul png

Cei doi au spus că au o stare materială foarte bună şi că îi pot oferi copilului un viitor mai bun. Pentru a fi şi mai convingătoare, femeia i-a spus tinerei că este mama a două fete majore, ce provin dintr-o altă căsătorie şi că a încercat să mai rămână gravidă şi cu noul ei soţ, dar nu mai poate avea copii, motiv pentru care ar vrea să-l cumpere pe micuţul de doar zece luni.

Otilia (21 de ani) a refuzat categoric, moment în care a intervenit concubinul acesteia, Şerban Zabar Zălin, care o supraveghea din apropiere şi care era şi cel care o obliga să cerşească. Acesta a bătut-o pe tânără până când a acceptat să-l treacă pe Nicuşor Stănescu ca şi tată, în certificatul de naştere al copilului ei, unde tatăl era „necunoscut".

La 23 octombrie, ieşeanul a declarat că el este tatăl biologic al micuţului, iar funcţionarele de la Evidenţa Persoanelor Sălaj au luat de bună declaraţia şi l-au trecut pe omul de afaceri în certificatul de naştere. Două zile mai târziu, ieşeanul l-a luat pe micuţ de la mamă, după ce i-a achitat, între timp, concubinului 10 milioane de lei din preţul negociat, până la urmă, la 50 de milioane de lei.

S-au dus cu toţii la o pensiune din Zalău, unde au fost şi găsiţi, ulterior, de oamenii legii, alertaţi de mama copilului. Cei doi bărbaţi, ambii recidivişti, sunt cercetaţi pentru trafic de minori, în libertate, dar au interdicţia de a se apropia de mamă şi copil. Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea între 10 şi 20 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net