Copilul găsit mort la Sibiu, identificat. Mama lui l-a sufocat cu perna, pentru că nu-l accepta concubinul ei!

Ultima actualizare:

    Criminaliştii au reconstituit chipul copilului
Criminaliştii au reconstituit chipul copilului

La mai bine de două săptămâni de când corpul neînsufleţit al unui copil de 4 ani a fost găsit în Sibiu, ies la iveală detalii şocante. Poliţiştii l-au identificat, şi au stabilit că micuţul a fost ucis chiar de către cea care i-a dat viaţă.

Micuţul a fost găsit pe 26 aprilie în apropierea liniilor de cale ferată din cartierul sibian Vasile Aron. Copilul era acoperit până la nivelul gâtului cu un sac de gunoi de culoare neagră.

Specialiştii criminalişti au făcut o reconstituire a chipului micuţului, iar în cursul zilei de luni, 14 mai, s-a reuşit identificarea acestuia.

”În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, Compartimentului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu şi utilizând portretul reconstituit al copilului găsit decedat, a fost stabilită identitatea acestuia: M.Ş., în vârstă de 4 ani, domiciliat în municipiul Sibiu. De asemenea, a fost identificată mama copilului, respectiv S. Mădălina Simona, în vârstă de 25 de ani, domiciliată în localitatea Cisnădie şi fără forme legale în municipiul Sibiu”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Mai mult, oamenii legii au stabilit că femeia şi-a ucis cu sânge rece copilul, după care a aruncat corpul neînsufleţit.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Adevărul că femeia a recurs la gestul şocant pentru că micuţul nu era acceptat de concubinul ei, cu care avea o relaţie de 5 luni, şi de familia acestuia.

Femeia trebuia să-şi petreacă Paştele cu bărbatul şi familia lui, şi atunci a luat decizia de a-i curma viaţa micuţului, pe care l-a sufocat cu o pernă.

Femeia mai are un copil dintr-o relaţie anterioară, care a rămas însă cu tatăl lui.

Acum, ea este cercetată pentru omor calificat şi urmează să fie prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net