Coronavirus România. Cea de-a șasea victimă avea 64 de ani și era din Arad

Ultima actualizare:

    Cea de-a șasea victimă este din Aradfoto: arhiva Click!
Cea de-a șasea victimă este din Aradfoto: arhiva Click!

Bilanț negru pentru România luni, 22 martie. Autoritățile au anunțat al șaselea deces din cauza infectării cu noul coronavirus. Victima este un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Arad, care a fost internat în data de 20 martie, în stare gravă.

A fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Persoana este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI.

Bărbatul a decedat în cursul zilei de luni, 23 martie, și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Primele decese din cauza noului coronavirus, înregistrate duminică

Duminică (22 martie) au fost înregistrate primele trei decese pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova, pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer). 

Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Depistat pozitiv cu Covid-19 în 19 martie, la Piatra Neamț, Vasile Ouatu (70 de ani) este cel de-al treilea pacient din țara noastră care își pierde viața în urma pandemiei cu noul coronavirus. Viceprimar în Piatra Neamț, între 2004 și 2008, acesta a fost și patron al echipei feminine de volei din orașul moldav, pe care a promovat-o în Divizia A1, iar apoi a dus-o în zona cupelor europene.

Citește și:

Coronavirus România. Se schimbă criteriile de testare. Cine are prioritate

Coronavirus România. 27 de cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava au fost infectate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net