Coronavirus România. Două noi cazuri de infectare cu coronavirus, confirmate. Este vorba despre două adolescente

Ultima actualizare:

    Două cazuri noi de infectare cu coronavirusFoto Pixabay.com
Două cazuri noi de infectare cu coronavirusFoto Pixabay.com

Alte două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, astfel că numărul total al persoanelor depistate cu acest virus a ajuns la 11, la nivel naţional. Cele două noi cazuri sunt la o fată de 15 ani din Timişoara şi la o altă adolescentă de 16 ani, din Hunedoara.

Prima adolescentă este din Timișoara și învață la aceeași școală cu cei doi tineri care au fost deja diagnosticați cu Covid-19.Tânăra este însă elevă la o altă clasă. Cursurile la această școală vor fi suspendate pentru 14 zile.  Pacienta a făcut febră și a avut accese de tuse, dar în prezent starea sa este ameliorată. 

A doua tânără este din Hunedoara și a călătorit în același avion, în imediata proximitate, cu bărbatul de 40 de ani din Hunedoara de asemenea diagnosticat zilele trecute cu Covid-19. Ea este asimptomatică deocamdată. Ambele paciente au fost internate la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara, potrivit digi24.ro.

Comunicatul Grupului de comunicare strategică:

„Au fost confirmate alte două cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19), numărul cazurilor ajungând astfel la 11.

Un caz privește o tânără de 15 ani din Timișoara, care studiază în aceeași unitate de învățământ cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, dar într-o altă clasă.

La acest moment cursurile instituției de învățământ sunt suspendate până pe 11 martie a.c., urmând ca în cursul zilei de luni, 9 martie a.c., comitetul județean pentru situații de urgență să decidă suspendarea cursurilor până la 14 zile.

Tânăra de 15 ani s-a prezentat în cursul zilei de ieri la Spitalul de copii din Timișoara, prezentând simptome de febră și tuse și luându-se decizia internării și prelevării de probe la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara. În prezent, starea sa de sănătate este ameliorată, fără febră.

Al doilea caz este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în același avion în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din Hunedoara, confirmat în cursul zilei de ieri cu infecție cu noul coronavirus (COVID-19). Tânăra de 16 ani este asimptomatică și va fi internată la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net