Antreprenorul Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului #şîeu, a anunţat că lanţul său de fast-foosd va oferi meniuri gratis tuturor angajaţior din instituţiile care luptă împotriva epidemiei: spitale, DSP, militari. Bravo!


A devenit foarte cunoscut când a construit primul metru de autostradă din Moldova şi a generat protestul #şîeu. Antreprenorul Ştefan Mandachi, din Suceava, a anunţat că oferă meniuri fast-food gratis „până crapă cuptoarele“, scrie adevarul.ro.

Ştefan Mandachi oferă meniuri fast-food gratis

Ştefan Mandachi a anunţat că nu există o limită de meniuri şi oamenii pot comanda câte doresc. Numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus în judeţul Suceava a explodat, ar autorităţile sunt în laertă non-stop.

”Am primit telefon de la Şeful unei instituţii care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajaţii nu vor să depăşească o limită a bunului simţ având în vedere că nu achită! RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (şi dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliţie, dsp, spital, ambulanţă, pompieri, smurd, COMANDA ŞI LIVRAREA SUNT GRATUITE!”, a spus Mandachi pe Facebook.

Zeci de medici din Suceava sunt infectaţi cu coronavirus

Ştefan Mandachi a pus la dispoziţia medicilor şi asistenţilor de la spitalul din Suceava unde s-au infectat câteva zeci de cadre medicale cu coronavirus, tot hotelul său din Suceava, fără a cere vreo compensaţie.

”Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI (EU NU ÎNCASEZ NIMIC, NICIO SUBVENŢIE PENTRU CARANTINĂ ŞI NU COMPENSEZ NIMIC CU NICIUN ORGAN AL STATULUI) pentru: - pentru medici/ asistenţi medicali/ voluntari în spitale, care au interacţionat cu bolnavi/suspecţi de Coronavirus de la Spitalul Judeţean şi a oricăror alte spitale orăşeneşti sau săteşti dimprejur. Sunt mulţi eroi din spitale care ştiu că sunt deja contaminaţi şi nu vor să-şi infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunaţi la numărul de la recepţie hotel şi vă redirecţionează recepţionera. - poliţişti, jandarmi şi alte cadre militare care interacţionează cu cetăţeni contaminaţi cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniştiţi pe străzi, nu respectă regimul de carantină)”, a anunţat Ştefan Mandachi.

Citeşte şi:

Un fermier donează toată ceapa verde din solar oricui are nevoie. Bravo!

Gigi Becali a donat o sumă uriașă Spitalului Matei Balș și încă unul i-a cerut ajutorul. ”Ce să fac cu banii dacă semenii mei sunt bolnavi?”

 
 
Loading...