Covid-19. Peste 2.000 de litri de dezinfectanți, donați de LaroPharm în prima linie de intervenție

Ultima actualizare:

    A fost criză de dezinfectani în ultima săptămână în plină pandemie de Coronavirusfoto: Pexels.com
A fost criză de dezinfectani în ultima săptămână în plină pandemie de Coronavirusfoto: Pexels.com

Se ascute lupta împotriva noului Coronavirus, iar ajutorul vine de la un producător mic de produse farmaceutice. În ultima săptămână, compania de medicamente LaroPharm a donat peste 2300 de litri de Larosan – Gel igienizant pentru mâini - către spitalele aflate în prima linie în lupta cu Covid-19, dar și către mai multe instituții și autorități publice direct implicate în activități de combatere și limitare a riscului de răspândire a temutului virus. Astfel, până în prezent, au fost distribuiți câte 100 de litri de gel igienizant hidroalcoolic către 15 spitale din București și din țară.

Este vorba despre Spitalul Clinic Colentina, Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu” (sediile din București și Balotești), Institutul Oncologic “Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București, Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon”, Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, Spitalul de Urgență Suceava “Sfântul Ioan cel Nou”, Spitalul de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva” Iași, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Victor Babeș” Craiova, Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirgiol, Spitalul Județean de Urgență Buzău și Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

De asemenea, alte 1250 de flacoane de gel igienizant au fost donate către Asociația Medicilor de Familie - București–Ilfov pentru a fi distribuite în cabinetele medicale ale medicilor, Laropharm din această zonă, iar către Serviciul de Ambulanță București-Ilfov s-a direcționat gratuit alte 500 de flacoane pentru a fi repartizate personalului de pe ambulanțe.

În sprijinul Poliției Române, care în această perioadă are rolul de a asigura respectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii Coronavirusului s-a redirecționat o cantitate de 1200 de flacoane de gel igienizant. Valoarea totală a produselor donate până acum se ridică la peste 200.000 de lei.

Citește și:

Medicii, șocați de gradul de diluare a dezinfectanților! «Eu mă spăl cu alcool înainte de operaţie»

Prefectul de Suceava cere Poliţiei să verifice dacă asistente de la spital sustrag dezinfectanţi, măşti şi mănuşi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net