«Craniul de extraterestru mi-a vindecat rinichii»

Ultima actualizare:

    "Eu sunt  convins că este de origine extraterestră." Romeo Timoşenco, marinar
"Eu sunt convins că este de origine extraterestră." Romeo Timoşenco, marinar

Romeo Timoşenco (43 de ani) are, de doi ani, o rocă ce cântăreşte 13 kilograme şi are forma unui craniu - cu ochi, frunte, pomeţi, nări şi gură. Omul este convins că ţeasta aparţine unui extraterestru şi că a ajuns pe Terra tocmai de pe Marte.

Bărbatul din Bacău, de profesie marinar, povesteşte că a găsit pietroiul în timp ce se plimba prin pădurea dintre Roznov şi Negreşti, în judeţul Neamţ, alături de un prieten de-al său.

„Era o zonă interesantă, la poalele unui deal care parcă mă atrăgea. La un moment dat am văzut ceva care părea un burete crescut la tulpina unui copac.  M-am apropiat şi am văzut că nu e deloc un burete, ci are forma unui craniu, a unei fiinţe de pe altă planetă", a afirmat Timoşenco.

Roca de 13 kilograme, în cădere, a rupt creanga unui copac şi a lăsat urme pe lemn. Timoşenco a descoperit şi bucata de lemn şi a trimis-o la Institutul Naţional al Lemnului pentru a fi analizat.

„S-au identificat microcristale metalice, fapt care poate indica lovirea puternică a lemnului cu un obiect carbonizat - meteorit, fulger, deşeuri cosmice etc.", se arată într-un document oficial semnat de inginerul Cornelia Nuţescu de la acest institut.

Romeo l-a şi botezat „Willson- excursionistul de pe Marte". Îl ţine la loc de cinste pe masa din sufragerie şi îl analizează de câte ori are ocazia.

A umblat cu „piatra meteorit" pe la tot felul de specialişti în geologie, astre şi galaxii. Dacă unii au ridicat din umeri, alţii afirmă că este un meteorit în toată splendoarea lui. O mostră din rocă a trimis-o la Institutul canadian „Actlabs" din Ontario, unde a aflat că este 93,84% siliciu, 4,26 % oxid de fier, iar restul elementelor de până la 100% sunt sub normalul rocilor terestre. Concluzia?

Pornind de la “craniul” descoperit de băcăuan, Click! a reconstituit imaginea marţianului

simeon stalpnicul png

„Are exact consistenţa meteoriţilor. Sunt convins că este de pe Marte, unde în 2009 a fost găsit un depozit de siliciu. Ce am eu în casă este clar o dovadă de viaţă extraterestră. Eu sunt convins că este un craniu de origine extraterestră", a afirmat băcăuanul. Timoşenco afirmă că piatra miroase iarna a gaz, iar vara a moaşte sfinte.

Timoşenco este convins de calităţile curative ale bucăţii de meteorit şi spune că l-a vindecat de boala de la rinichi. „Vara trecută, studiam în balcon piatra şi aveam pe o bucăţică de hârtie puţină pulbere răzuită. A venit o boare de vânt şi mi-a intrat pulbere în nas. Noaptea m-am trezit ud leoarcă. Udasem toată salteaua, până la lemnul de dedesubt. M-am şi speriat cumplit. Din clipa aceea nu m-au mai durut rinichii", a mărturisit băcăuanul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net