Crimă oribilă în Mehedinți. Și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuțit

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă
Foto: arhivă

Un tânăr din Drobeta Turnu Severin a fost reținut de polițiști sub acuzația că și-a omorât tatăl cu 20 de lovituri de cuțit. Tânărul de 23 de ani este cunoscut cu probleme psihice și a fost adus recent din Danemarca de părinții săi, îngrijorați că acesta își întrerupsese tratamentul.

Un tânăr de 23 de ani din Drobeta Turnu Severin este suspectat că şi-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuţit, după ce mama lui a plecat de acasă, la cumpărături. Tânărul a fost încătuşat şi se află în custodia Poliţiei, scrie News.ro.

Tânărul, cunoscut cu probleme psihice, a fost internat în spitalul de boli psihice de la Gătaia, din judeţul Timiş. În urmă cu două săptămâni, acesta s-a externat şi a plecat în Danemarca. Părinţii, îngrijoraţi că tânărul şi-a întrerupt tratamentul, l-au adus acasă.

Luni, 14 mai, înainte de orele prânzului, mama a plecat de acasă, la cumpărături, iar la întoarcere şi-a auzit fiul strigând şi şi-a găsit soţul înjunghiat, însă încă în viaţă.

Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar până când poliţiştii şi medicii au sosit, bărbatul a decedat. Poliţiştii au găsit şi arma crimei, un cuţit. Tânărul a fost încătuşat şi se află în custodia poliţiei judeţului Mehedinţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net