Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă participă la reconstituirea omorului

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dinc ăa fost adus cu duba poliţiei la casa ororilor din Caracalfoto: captură video Antena 3
Gheorghe Dinc ăa fost adus cu duba poliţiei la casa ororilor din Caracalfoto: captură video Antena 3

Zi decisivă în dosarul anchetei crimelor de la Carcal. Gheorghe Dincă va trebui luni (16 septembrie) să le arate anchetatorilor cum ar fi omorât-o pe Alexandra Măceşanu. Reconstituirea va fi filmată de criminalişti. Familia adolescentei de 15 ani, răpită în urmă cu mai bine de o lună, refuză să participe la refacerea filmului evenimentelor.

Gheorghe Dincă, mecanicul auto în vârstă de 66 de ani, a fost adus luni (16 septembrie) la casa ororilor din Caracal. Bărbatul va trebui să dea socoteală anchetatorilor pentru că în aceste ultimle 50 de zile el şi-a schimbat declaraţiile de mai multe ori. Suspectul s-a cam jucat cu anchetatorii, pe care I-a condus în anumote locuri, după care a spus că nu le cunoaşte. El le-a arătat cum a coborât-o pe Alexandra Măceşanu din maşină şi cum a urcat-o pe bancheta din spate, dar şi cum a legat-o la mâini cu cureaua de la pantaloni.

Dincă a mers mai departe cu reconstituirea şi a explicat şi cum a dat foc trupului adolescentei. I-a fost dus un manechin pe care l-a pus în butoiul din curte, unde a adăugat lemne şi alte materiale inflamabile.  

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal
Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal

Anunţul privind reconstiturea crimelor pe care Gheorghe Dincă susţine că le-a comis a fost făcut, vineri, de unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu.

”Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc reconsituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlineşte 16 ani. Nu ştiu dacă vor include şi experimentul judiciar solicitat de noi, respectiv simularea în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi”, a scris, vineri, pe Facebook, Alexandru Cumpănaşu.

O poliţistă de statura Alexandrei Măceşanu, adusă pentru reconstituire

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.

Pentru reconstiturea de luni, la care participă Ghoerghe Dincăa fost adusă o poliţistă de statura Alexandrei Măceşanu. 

Citeşte şi:

E oficial! Oasele din butoiul lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu

Alte trei victime violate de Gheorghe Dincă în casa groazei. Femeile au scăpat cu viață

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net