Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă rămâne după gratii pentru încă 30 de zile

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă are 66 de ani şi riscă închisoarea pe viaţăfoto: captură video
Gheorghe Dincă are 66 de ani şi riscă închisoarea pe viaţăfoto: captură video

În timp ce anchetatorii scotocesc după probe noi, Tribunalul Olt a prelungit miercuri (14 august) mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă. Magistraţii au decis să ca suspectul în cazul crimelor de la Caracal să rămână după gratii pentru încă 30 de zile, până în 24 septembrie.

Potrivit deciziei, Tribunalul Olt a dispus, miercuri, prelungirea duratei arestării preventive pe 30 zile, din 26 august pînă în 24 septembrie. Inculpatul nu a contestat decizia magistraţilor.

Gheorghe Dincă a fost dus, miercuri, la Tribunalul Olt, unde procurorii DIICOT au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele bărbatului care a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) şi apoi le-a ars cadavrele.

În paralel, la Caracal, anchetatorii continuă, miercuri, cercetările la casa lui Gheorghe Dincă. Aceştia vor folosi, potrivit unor surse judiciare, aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate. De asemenea, sursele citate au precizat că la cercetări va participa şi o echipă formată din specialişti în geodezie.

Crimele de la Caracal. Oasele găsite în pădure nu sunt ale Alexandrei Măceşanu

Tot miercuri, medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite săptămâna trecută în pădure. Ei confirmă că în acest moment este vorba despre o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, alta decât Alexandra Măceşanu. Până acum, surse din anchetă dezvăluiau că aceste rămăşiţe osoase ar fi fost ale adolescentei care a sunat de mai multe ori după ajutor la 112.

Rezultatul expertizei medico-legale a fost transmis procurorilor DIICOT care anchetează cazul crimelor de la Caracal. Aceste rezultatele au venit miercuri, deşi erau aşteptate încă de săptămâna trecută.  

Potrivit raportului legiştilor, rămăşiţele osoase descoperite în 5 august, în zona de lizieră de pădure, provin de la o persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Citeşte şi:

Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra Măceșanu într-un butoi. Medic legist: „Este o ciudățenie pe care nu mi-o pot explica!”

Crimele din Caracal. Dialogul halucinant dintre Alexandra Măceşanu şi călăul ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net