Criminala de la metrou, dezvăluiri şocante la nouă luni de la faptă: «Mi-a venit, aşa, o răime»

Ultima actualizare:

    Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a dezvăluit care a fost motivul pentru care i-a curmat viaţa Alinei Ciucu Foto: Captură video
Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a dezvăluit care a fost motivul pentru care i-a curmat viaţa Alinei Ciucu Foto: Captură video

Au trecut mai bine de nouă luni de când Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a şocat o ţară întreagă prin cruzimea faptei pe care a săvârşit-o. În cursul a câtorva ore, a încercat să curme viaţa unei tinere, pe care a împins-o în faţa metroului şi a ucis, în acelaşi mod, o alta femeie de 25 de ani. Magdalena a fost arestată pe 12 decembrie şi pusă sub acuzaţia de omor şi tentativă de omor, iar criminaliştii au încercat, timp de 9 luni, să afle ce s-a petrecut în mintea criminalei în acele momenhte.

După 9 luni de la crima săvârşită de Magdalena Şerban la metrou, anchetatorii şi psihiatrii care au interacţionat cu aceasta pentru a desluşi ce a determinat-o să comită o asemenea faptă reporbabilă, au făcut public raportul final care conţine mărturii înfiorătoare ale criminalei. Criminala de la metrou a făcut o serie de dezvăluiri privind motivul pentru care i-a curmat viaţa Alinei Ciucu în seara de 12 decembrie 2017.  

Avocata Magdaleni Şerban a declarat, la scurt timp după crimă, că cea pe care o reprezintă s-a dovedit a fi incoerentă pe parcursul audierilor. De incoerenţă a dat dovadă şi în timpul conversaţiilor cu medicii psihiatri, după cu reiese din raport.

Criminala de la metrou a dezvăluit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu

Magdalena Şerban a încercat, totuşi, să îşi justifice gestul susţinând că între victima sa şi femeia care a torturat-o ani de zile în Spania, forţând-o până la epuizare, exista o asemnănare izbitoare. Remarcând similitudinile dintre ele, Magdalena şi-ar fi pierdut cumpătul, fiind cuprinsă de un sentiment profund de ură. 

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, le-ar fi spus Magdalena Șerban psihiatrilor, potrivit Libertatea. 

Magdalena a vorbit şi despre încercarea de a-i curma viaţa Alexandrei, tânăra pe care a împins-o în faţa metroului la staţia Costin Georgian, dar care a reuşit să scape teafără. „Probabil era mai aproape. „Mi-a strigat dacă vreau geanta ei”… „Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam inițiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta”, a declarat. Magdalena Șerban.

Concluziile specialiştilor a fost că femeia are tulburări psihice şi că, în momentul comiterii atacurilor, avea discernământul mult scăzut.

Magdalena Şerban ar fi suferit o traumă în Spania 

Conform spuselor rudelor, Magdalena Șerban a fost internată într-o cinică de psihiatrie din Madrid , unde a primit tratament pentru o depresie severă cu care fusese diagnosticată . „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a relatat mama Magdaleni Șerban. Pe de altă parte, Magdalena a fost supusă unei expertize atunci când a solicitat să primească un loc în cadrul Complexului de Servicii Sociale pentru adulți "Sfântul Ioan" din Sectorul 3, iar medicul nu a constatat nimic altceva, exceptând o stare de apatie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net