Criminalul din Arad, surprins de camerele video în timp ce căra în geamantan trupul fetiței ucise

Ultima actualizare:

    Tatăl vitreg și fetița căreia i-a curmat firul viețiiFoto: Facebook
Tatăl vitreg și fetița căreia i-a curmat firul viețiiFoto: Facebook

Criminalul din Arad a fost surprins de camerele de supraveghere mergând pe stradă, cu o mână cărând geamantanul în care se afla fetița ucisă, iar cu cealaltă ținându-l pe frățiorul copilei. La câțiva metri de băiețelul de 3 ani, a încendiat trupul fetiței, apoi s-a întors liniștit acasă.

În fața anchetatorilor, Florin Beniamin Crișan (23 ani) a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat miercuri, 27 octombrie, dar și ce l-a determinat să recurgă la acest gest greu de imaginat. A dat vina pe depresie, pe faptul că în ultimele luni a traversat o perioadă foarte grea, având în vedere că iubita sa era însărcinată: „Majoritatea activităților casnice au căzut pe umerii mei, îngrijirea copiilor, îngrijirea concubinei, cumpărături, fapt ce a determinat o depresie și o stare de agitație fantastică. În dimineața aceea, fiul meu vitreg în vârstă de 3 ani, cât și fiica mea vitregă, Antonia, erau extrem de agitați datorită lipsei mamei, cât și a neîndemânării mele de a mă ocupa de ei … iar la un moment dat, în jurul orei 13.00 - 14.00, Antonia a devenit extrem de agitată, a început să sară pe mine, să mă tragă, fără să reușesc să o potolesc. În acel moment, nu-mi explic de ce, am lovit-o de două ori cu palma în zona cefei și s-a lovit puternic de perete, căzând inconștientă la sol și lovindu-se din nou de pardoseala de gresie, rămânând inertă. M-am panicat, i-am aplicat niște palme cu intenția de a o trezi (...) am încercat cu palmele să creez presiune pe piept concomitent încercând să-i suflu pe gură aer. Am efectuat timp de 5-6 minute aceste manevre, dându-mi seama că a murit”, a declarat criminalul. 

„Am fost convins că incendiul provocat de mine va distruge cadavrul”  

Bărbatul a explicat cum a luat hotărârea să scape de cadavru. L-a învelit într-un cearșaf și l-a băgat într-o valiză tip troler, din plastic, apoi a luat 2 sticle cu acetonă și a plecat din casă. „L-am luat pe băiat de mânuță, am luat trolerul, am ieșit din apartament, am apelat la taxi şi am solicitat o mașină (...) L-am urcat pe băiat pe bancheta din spate, am urcat trolerul pe banchetă, am urcat și eu”, a mai declarat Florin Beniamin Crişan. 


    Bărbatul a fost surprins de camerele video în timp ce căra geamantanul cu trupul fetiței ucise Foto: captura antena3.ro
Bărbatul a fost surprins de camerele video în timp ce căra geamantanul cu trupul fetiței ucise Foto: captura antena3.ro

Ajuns în apropierea cimitirului din Bujac, l-a lăsat pe băiețel pe o piatră, cu telefonul în mână, iar la 5-10 metri de el a turnat acetone pe trupul fetiței și i-a dat foc. „A început să ardă cearșaful, moment în care am fost convins că incendiul provocat de mine va distruge cadavrul”, a precizat bărbatul care a luat alt taxi și s-a întors acasă. Individul nu s-a pierdut nicio clipă cu firea. În aceeași zi, l-a dus pe fratele fetiței la bunici și a șters orice urmă de sânge de pe geamantan. Câteva zile mai târziu, iubita sa a venit acasă, moment în care i-a explicat că fetița a murit accidental în baie, iar el i-a dus trupul pe câmp. „Ea a acceptat varianta prezentată de mine și am hotărât să mergem a doua zi la Poliție”, a mai explicat principalul suspect, conform antena3.ro.  

Declarație de dragoste pe Facebook   

În tot acest timp, în online viața se desfășura normal. Duminică, la mai puțin de 24 de ore după crimă, Florin Crișan a postat pe Facebook o declarație de dragoste pentru concubina sa, mama fetiței omorâte. „Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine... a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că mă iubești și mă respecți. Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt. Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine, jumătatea mea” - este ultimul mesaj postat de Crișan pe Facebook, înainte de a fi arestat. 

Citește și: 

Bărbatul din Arad care și-a ucis fetiţa de patru ani a fost arestat preventiv. El susţine că intenţiona să se predea Poliţiei

Tatăl biologic al fetiței de 4 ani ucise: „A fost o problemă anul trecut. A ars copiii” Bărbatul a aflat din presă de tragedie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net