Omul de afaceri Cristi Borcea a primit în sfârșit primul aviz de eliberare de când este după gratii. Tribunalul București a decis ieri, că fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo poate fi eliberat condiționat, anunță realitatea.net. Totuși Borcea mai are de așteptat până când va ieși pe porțile penitenciarului Jilava. Decizia luată azi de magistrații Tribunalului București nu este însă definitivă și poate fi atacată în termen de 3 zile.


În motivare se arată că Borcea a efectuat ore de muncă în folosul comunității și ar fi spălat chiar podelele din închisoare, anunță sursa citată. Omul de afaceri a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare la 4 martie 2014.

"Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012.

Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 4.10.2017", se arată în comunicatul Tribunalului București.

 
 
Loading...