În timp ce unii oameni își văd afacerile periclitate de pandemie, celebrul om de afaceri român Cristi Borcea a reușit o tranzacție minune. Afaceristul roman a reușit acum să vândă apartamentul din Miami la 8 ani după ce l-a scos la vânzare.


Informația a fost furnizată de sport.ro care prezintă și povestea din spatele vânzării. Cum a ajuns Borcea să cumpere un apartament în America și nu în orice zonă ci chiar în celebrul Miami?

Când a fost achiziționat apartamentul de lux din Miami

apartament miami.jpg

apartament borcea miami
Locuinţa de lux are vedere la ocean

În anul 2011, Cristi Borcea cumpăra apartamentul pentru 1,45 milioane de dolari. În acea perioada era acționar la Dinamo și petrecea foarte mult timp in America. După doar șase luni Borcea a vrut să renunțe la apartament pentru o sumă asemănătoare cu cea pe care a plătit-o la achiziționare, a tot căutat un cumpărător pe care însă nu l-a găsit. Potrivit specialiștilor și ofertelor similare din zona respectivă, prețul duplexului a crescut si a ajuns sa valoreze 2,2 milioane de dolari. Treptat, Cristi Borcea a mai redus din sumă, după cum susțin cei din domeniu iar acum a reușit ceea ce părea imposibil: a vândut apartamentul.

Cui a vândut Cristi Borcea apartamentul de lux din Miami

Cristi Borcea a cedat imobilul pentru 1, 9 milioane de dolari unei companii farmaceutice. Borcea a încasat în plus 500 de mii de euro la această afacere. Cum arăta duplexul de lux? Apartamentul are 3 dormitoare și se afla într-un bloc de lux la malul oceanului. În componență mai are o sufragerie, 4 băi și un spațiu de 300 de metri pătrați. Pentru Cristi Borcea vânzarea locuinței de lux îi aduce și o importantă economie: afaceristul plătea în fiecare an taxe de 35.000 de dolari pentru a întreține imobilul.

 

Citiți și

Viaţa lui Cristi Borcea bate orice telenovelă

Vezi cum arată apartamentul din Miami în care stă Borcea cu fotomodelul Alina - FOTO

 

 

 
 
Loading...