Cristian Țopescu, probabil cel mai mare comentator sportiv din România și omul a cărei voce a fost indisolubil legată de marile performațe ale țării noastre în acest domeniu, va fi înmormântat vineri.


"Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (...) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00",se arată în comunicatul transmis de TVR. De asemenea, a fost anunțată și ziua înmornmântării, Cristian Țopescu urmând să fie condus pe ultimul drum vinery, 18 mai, la ora 11.00, trupul neînsuflețit al acestuia urmând să fie depus la cimitirul Ghencea Militar din București.

"Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", a anunțat Spitalul Elias din București, printr-un comunicat de presă.

 
 
Loading...