Cum arată casa Elodiei! Fratele vrea să o închirieze turiştilor

Ultima actualizare:

    Casa bunicilor Elodiei a fost renovată parţialFoto: Click!
Casa bunicilor Elodiei a fost renovată parţialFoto: Click!

Dacă doriți o vacață într-o locație inedită, poftiți în casa în care a copilărit avocata dispărută Elodia Ghinescu! Casa bunicilor a fost renovată și urmează să intre în circuitul turistic.

Celebra avocată dispărută Elodia Ghinescu a copilărit în localitatea Cândești, județul Argeș, la bunici. Robert Ghinescu, fratele celebrei avocate Elodia vrea să își deschidă o afacere în turism. A renovat casa bunicilor în care au copilărit el și Elodia și dorește să deschidă aici o pensiune. Fără să o spună direct, speră că îi va fi de folos notorietatea dispariției Elodiei, ucisă misterios de soțul ei, polițistul Cristian Cioacă.

Fratele Elodiei, Robert, vrea să transforme casa în pensiune
Fratele Elodiei, Robert, vrea să transforme casa în pensiune

”Într-adevăr, am renovat casa bunicilor, iar în memoria tatălui nostru, care a murit acum șase ani, i-am spus Casa de vacanță «La Ticu». Se află la 9 km de Câmpulung Muscel, în localitatea Cândești. Aici am copilărit eu și sora mea, la bunici. Casa stătea degeaba, într-o zonă superbă. Era păcat să se ruineze. Am decis să ridic un etaj, dar lucrările nu s-au terminat. În total sunt 13 camere, dar doar șase pot fi locuite în condiții bune, cu televizor, băi, livadă, foișor, grătar, chiar lângă pădure. În apropiere se află trei păstrăvării.

Deocamdată, doar prietenii şi cunoscuţii pot închiria camere în casă
Deocamdată, doar prietenii şi cunoscuţii pot închiria camere în casă

Casa de vacanță nu este încă în circuit turistic pentru că nu este terminată, de aceea nici nu am tarife de cazare. Dar, am anunțat prietenii și cunoscuții că pot să meargă când vor, cu condiția să mă anunțe din timp. În această vară, am avut doar doi musafiri care au dorit să petreacă un weekend la un grătar în mijlocul acestui peisaj de vis. Pentru moment, nu prea mă pot ocupa de continuarea renovării pentru că am serviciu - sunt profesor de Religie, și o mică afacere”, ne-a explicat Robert Ghinescu, fratele celebrei Elodia.

Cristian Cioacă face 21 de ani de pușcărie

Cioacă a fost condamnat pentru uciderea Elodiei
Cioacă a fost condamnat pentru uciderea Elodiei

Soțul Elodiei, polițistul Cristian Cioacă, a fost suspectul numărul unu în cazul dispariției avocatei Elodia Ghinescu. Femeia ”s-a evaporat” misterios în seara zilei de 29 septembrie 2007, din apartamentul lor din Brașov. A început o anchetă uriașă, căutări în râpele din județul Brașov, în Lacul Vidraru și în minele părăsite, în județele învecinate, dar și în Dubai și Germania, unde Cristian Cioacă spunea că ar fi fugit Elodia. Cazul a fost intens mediatizat, în special de postul de televiziune OTV, la emisiunile Dan Diaconescu în Direct, timp de 239 de zile consecutiv. La 12 februarie 2009, Elodia Ghinescu a fost declarată oficial decedată, dar Cristian Cioacă a fost acuzat de uciderea soției sale și condamnat în 18 iunie 2014, la 18 de ani și patru luni de închisoare, după ce o altă instanță îl condamnase la 21 de ani după gratii. De atunci, găsește tot felul de motive pentru redeschiderea dosarului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net