Cum a primit Cristi Borcea vestea că va merge la închisoare: «Copiii mei, copiii mei!»

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executareFoto: Arhiva Click!
Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executareFoto: Arhiva Click!

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, joi noapte (7 februarie), în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Omul de afaceri a fost devastat când a primit vestea.

„Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un șoc pentru Borcea. El fusese achitat la «fond», iar acum a mai luat niște ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «Copiii mei, copiii mei!». N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina în brațe, a sărutat-o și a mângâiat-o pe pântece Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «copiii mei, copiii mei!»", a povestit unul dintre apropiații lui Cristi Borcea, pentru libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, Cristi Borcea ar fi fost foarte antent să nu o supere pe Valentina Pelinel, care mai are putin și naște. Omul de afaceri și-a chemat prietenii apropiați la el acasă și le lăsat câteva indicații: „A dat dispoziții să se aibă grijă de Valentina, de copii, de familie. Au venit și câțiva prieteni apropiați la el acasă, printre care Victor Becali”.

În primă instanță, Cristi Borcea a fost achitat

Sentința  în acest dosar a fost amânată de cinci ori. În primă instanță, Cristian Borcea a fost achitat, iar Radu Mazăre și Nicuşor Constantinescu au primit sentințe cu suspendare, de 4, respectiv 3 ani de închisoare. Prejudiciul în acest dosar a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro.

Acum, Cristi Borcea va ajunge iar în spatele gratiilor, după ce judecătorii Înaltei Curții de Casație și Justiție l-au condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedării plajelor. În același dosar a fost condamnat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a primit o condamnare de nouă ani. Fostul politician se află în prezent în Madagascar. Implicat în același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit cinci ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net