Premierul Viorica Dăncilă a risipit încă o dată joi, speculațiile privind demisia. Prezentă la ședința Consiliul Naţional al pensionarilor PSD, șeful Guvernului a anunțat că are sprijinul preşedintelui partidului, Liviu Dragnea şi al coaliţiei de guvernare și rămâne în funcție, relatează news.ro.


”Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar şi am responsabilitate faţă de cetăţenii României şi faţă de România de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în ţara mea(…). Eu vreau ca fiecare să vadă în România un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al creşterii economice şi vreau să duc la capăt mandatul cu care am pornit la drum”, a afirmat Viorica Dăncilă în aplauzele pensionarilor PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, luni seară, că este imperioasă demisia premierului Vorica Dăncilă, pentru "a face loc unor oameni responsabili şi competenţi". "Este din ce în ce mai vizibil că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă", a arătat cel mai important om din statul român

 
 
Loading...