Daniel Ghiţă, atac dur la adresa lui Marcel Vela : «Mă, Vela vuvuzela, vreţi putere»?

Ultima actualizare:

    Marcel Vela i-a oferit un răspuns lui Daniel Ghiță Foto Arhivă Click!
Marcel Vela i-a oferit un răspuns lui Daniel Ghiță Foto Arhivă Click!

Fostul kickboxer, la categoria grea, Daniel Ghiţă a fost revoltat de declaraţia lui Marcel Vela potrivit căreia oamenii care vor strănuta în metrou sunt susceptibili de a fi amendaţi şi de a avea un dosar penal pe numele lor. Luptătorul a scris un mesaj acid adresat declaraţiilor lui Marcel Vela, iar politicianul a simţit nevoia să ofere explicaţii pentru a elucida misterul.

Într-un interviu acordat lui George Buhnici, ministrul Marcel Vela a declarat cine strănută fără mască în interiorul metroului se poate alege cu dosar penal. Această declarație a strârnit revolta fostului luptător Daniel Ghiță care i-a adresat un mesaj caustic prin intermediul rețeleleor de socializare! 

Daniel Ghiță l-a atacat dur pe ministrul Marcel Vela pentru declarațiile pe care le-a făcut
Daniel Ghiță l-a atacat dur pe ministrul Marcel Vela pentru declarațiile pe care le-a făcut

„Aberaţiile PNL: ai strănutat, ai dosar penal! Mă, Vela vuvuzela, vreţi putere? Vă facem noi campanie electorală cu incompetenţa voastră. Parlamentul trebuie să preia puterea şi să dea jos Gaşca asta, de avizi după putere, credeţi că românii sunt proşti? Câţi bătrâni au bani să-şi cumpere o mască zilnic? Nu au bani de pâine, cum să aibă de măşti? Voi aveţi impresia că poporul român e abonat la bani publici, ca voi?”, a scris Daniel Ghiţă pe pagina personală de Facebook.

Marcel Vela neagă propriile declarații

Simțindu-se atacat de cuvintele sportivului, Marcel Vela nu a întârziat să scrie un răspuns pentru a face lumină în cazul declarației care i-a creat probleme. Ministrul susține că montajul este de vină pentru declarația absurdă și neagă faptul că el a fost cel care s-a exprimat în această manieră. El a scris să declarația sa a fost modificată la montaj și că, în realitate, se refera la faptul că acele persoane care își dau jos masca de pe față pentru a strănuta sunt cele care vor intra în vizorul poliției. 

"Discuția era despre un infectat care intră în metrou și-și dă jos masca. Așadar, răspunsul meu este în această ipoteză și se tratează ca atare. Nu este un răspuns general pentru toți care nu au mască să aibă dosare penale, pentru că măsurile coercitive nu sunt direct penale, sunt contravenții. Dar penal este când cineva în mod intenționat, bolnav, intră în metrou, își pune masca la intrare și când ajunge în vagon, în metrou, își dă masca jos și strănută în mod intenționat, el fiind bolnav", a explicat ministrul! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net