Elena Udrea face ce face și ne mai șochează cu câte o declarație. După ce ne-a anunțat că face master la teologie, fostul ministru spune că are de gând să se mute la căminul studențesc.


Are bani de-i întoarce cu lopata, iar în Capitală locuiește în luxosul complex rezidențial „La Stejarii”, construit în Pădurea Băneasa.

Cel mai mic apartament, în suprafață de 106 mp, se închiriază direct de la proprietar, în cazul acesta Ion Țiriac, cu 987 de euro.

Iar Elena Udrea ocupă o astfel de locuință la parter. Are parte de multă liniște, intimitate și ciripit de păsărele.

66_big.jpg

elena udrea, apartament, stejarii
Acesta este un apartament din complexul „La Stejarii”, aflat la parter, similar celui în care locuiește Udrea
Dar ce nu face omul pentru o carieră în teologie? De când a devenit masterand la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj, blonda  se gândește serios să se mute aproape de școală.

Și nu într-un apartament închiriat, ci direct la căminul studențesc.

„Probabil pe weekend voi sta la Cluj, o să văd dacă găsesc loc la cămin. O să fac o solicitare la secția de Poliție în așa fel încât să pot să fiu și la curs să și semnez aici când este cazul”, a declarat Udrea.

Click! a verificat listele de cazare aprobate de comisie, pentru anul universitar 2016-2017,dar până în acest moment, fostul demnitar nu apare pe nici una. Asta în condițiile în care contestațiile s-au putut depune până pe 23 septembrie, ora 12.00, la secretariatul facultății.

ales.png

camin, facultate, teologie, cluj
Căminul bisericesc al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj (foto:transilvaniareporter.ro)

 

 
 
Loading...