Joi, 27 decembrie, Delia ţi-a pregătit un show de mare sărbătoare, la Berăria H din Bucureşti. Alături de band-ul ei, va cânta live toate hit-urile care ţi-au bucurat auzul în ultimii ani. Atmosfera va fi una incendiară, în stilul caracteristic al artistei.


Spectacolul începe la ora 21.45, iar biletele costă 65,90 sau 130 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Copiii plătesc şi ei bilet şi au loc rezervat la masă. Patru zile mai târziu, Delia se va întoarce aici să cânte de Revelion.  

Loredana spune «Poveşti de iarnă» 

În cea de-a doua zi de Crăciun, miercuri, 26 decembrie, Loredana şi Banda Agurida vor susţine pentru prima dată la Sala Dalles concertul „Poveste de iarnă”. Schimbările de ritmuri şi de costume, hit-urile şi mix-urile inedite sunt doar câteva dintre ingredientele spectacolului care promite să creeze publicului amintiri memorabile, precizează bilete.ro. Veţi putea auzi melodii precum „Lele”, „Zig Zagga”, „Apa”, sau „Risipitor”, dar şi cântece populare sau de sezon. Spectacolul începe la ora 19.00, iar biletele au preţuri de 40 sau 50 de lei. 

Spectacol feeric chiar în seara de Crăciun

Dacă vrei să ieşi din tipare şi să-ţi petreci seara de Crăciun altfel decât acasă, la masă, hai la un spectacol! Marţi, de la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, se joacă “Lacul Lebedelor” în 4 acte, baletul clasic din St. Petersburg. Premiera mondială a spectacolului a fost pe 20 februarie 1877 şi de atunci au avut loc mii de reprezentaţii în toată lumea. Toate s-au bucurat de un real succes. Biletele au preţuri începând de la 216,5 lei. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: