Demis Roussos nu mai cântă în România: e bolnav

Ultima actualizare:

    Fanii din România au ratat reîntâlnirea cu celebrul cântăreţ grec
Fanii din România au ratat reîntâlnirea cu celebrul cântăreţ grec

Veste proastă pentru fanii artistului Demis Roussos. Acesta a fost nevoit să-şi anuleze turneul în România, programat în perioada 1-7 aprilie, din cauza unor probleme de sănătate.

Din cauza unor probeleme de ordin medical şi, totodată, pentru a proteja sănătatea artistului, organizatorii au fost nevoiţi să anuleze concertele. „Foarte mulţi fani au cumpărat bilete pentru aceste concerte. Au existat fani din Germania, Italia şi chiar Brazilia care au achiziţionat bilete. Ne pare rău dacă sunt dezamăgiţi. Ne cerem scuze faţă de ei şi le mulţumim pentru înţelegere”, au transmis organizatorii.

Românii care au cumpărat bilete la concertertele lui Demis Roussos îşi pot recupera banii în perioada 23 martie-1 mai 2012 de la casele de bilete care le-au eliberat. Pentru a primi banii înapoi trebuie doar să prezentaţi tichetele intacte şi valide. Organizatorii precizează că fanilor le va fi rambursat doar preţul biletelor, nu şi alte comisioane ori servicii plătite. Mai multe detalii puteţi afla la numerele de telefon 0735.869.831 şi 0735.869.829.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net