Deputatul Mădălin Voicu, suspect într-un dosar de spălare de bani

Ultima actualizare:

    Deputatul Mădălin Voicu a ajuns la DNA în urma unui denunț
Deputatul Mădălin Voicu a ajuns la DNA în urma unui denunț

Deputatul PSD Mădălin Voicu a fost chemat în fața procurorilor anticorupție, în această dimineață (10 februarie). El a declarat înainte de a intra în sediul instituției că s-a prezentat în faţa procurorilor în urma unui denunţ.

Mădălin Voicu s-a prezentat, astăzi, 10 februarie, ora 10.00, la DNA în calitate de suspect într-un dosar legat de Partida Romilor, informează Mediafax. Ancheta în acest caz a început în urmă cu câteva luni, existând suspiciunea de fraudă cu fonduri europene.

”Poate sunt nereguli pe care vor să le verifice. Ca membru de onoare la Partida Romilor am fos chemat. Probabil că există un fel de verificare generală, nu numai organizația romilor”, a declarat, la sosirea la DNA, deputatul PSD Mădălin Voicu, citat de Mediafax.

La ieşirea de la DNA, după 45 de minute de audieri, Mădălin Voicu a declarat că a fost convocat de procurori în calitate de suspect, dar că nu ştie ”despre ce este vorba pe fond”, precizând că în prezent se face o anchetă la Partida Romilor.

”Suntem suspecți, dar nu știu despre ce e vorba pe fond. Se face o anchetă la Partida Romilor Sunt multe acuzații, inclusiv de spălare de bani”, a spus deputatul PSD, citat de Mediafax.

La ora 14.00, agenția de presă Mediafax anunță că DNA a cerut încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, pentru trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri, spălare de bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net