Deputatul PNL Lucian Heiuș și administratorul Devei, Adrian Nicoale David, au anunțat aseară că s-au vindecat de coronavirus. Aceștia a primit ultimul rezultat al testului care a ieșit negativ, după cum povestește unul dintre ei.


În urmă cu șase zile aflam că deputatul PNL Lucian Heiuș este pacientul 100, iar administratorul Devei, Adrian Nicoale David, pacientul 101.

Din acel moment România a intrat în scenariul trei, când a început să se pune în aplicare planul de pregătire pentru pandemie.

După șase zile de tratament, politicienii PNL par a fi vindecați

Pacienții cu boli cronice fost externați rând pe din spitale, pentru le face loc eventualilor infectați cu coronavirus. Cei doi nu aveau simptome, dar s-au testat  după ce au participat la reuniunea Biroului Politic Național a PNL la care fusese și senatorul Vergil Chițac, de la care au luat virusul.

Imediat au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde au fost tratați în tot acest timp.

”Am primit rezultatul primului test, care ne indică faptul că atât eu, cât și domnul Lucian Heiuş suntem sănătoși. Mâine (nr.astăzi) testul va fi repetat, și dacă se menține rezultatul, vom fi externați. Vă mulțumim tuturor celor ce ne sunteți alături cu mesaje, telefoane și cu mult suflet! Totodată, mulțumim îngerilor salvatori din echipa COVID “Victor Babeș”, ei sunt speranța!”, a postat Adrian Nicoale David pe pagina sa de Fecebook. 

Primarul Devei și fiica sa, testați astăzi

Tot de la acesta aflăm că și pacientul 102, primarul orașului Deva, Florin Oancea, dar și fiica lui, Laura, vor fi testați astăzi. Până în acest moment, România are raportate 277 de îmbolnăviri cu COVID-19, dintre care 25 sunt vindecați și externați:16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași.

 

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/mesajul-emotionant-al-primarului-devei-infectat-cu-coronavirus-de-pe-patul-de-spital

https://www.click.ro/news/national/mesajul-emotionant-al-primarului-devei-infectat-cu-coronavirus-de-pe-patul-de-spital

 

 

Loading...