Ironia sorţii! Aflat în spatele gratiilor după ce a ucis un om, un bărbat a fost omorât de colegul de celulă. S-a întâmplat ieri dimineaţă, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi, după o încăierare izbucnită între patru colegi de celulă.


S-au răzbunat pe colegul de celulă! Sătui de bătăile la care au fost supuşi de-a lungul timpului şi de faptul că au fost somaţi să-i plătească periodic o taxă de protecţie, care urma să fie virată într-un cont bancar, trei deţinuţi s-au gândit să pună capăt agresiunilor.

Deţinutul rănit a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale

CLIIMA20130123_0078_1.jpg

Bărbat omorât în spatele gratiilor (FOTO: Shutterstock)

Ieri dimineaţă s-au trezit şi i-au împărţit pumni şi picioare colegului de celulă. În încăierarea creată, acesta a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe unul dintre agresori, moment în care a fost lovit cu un scaun metalic în cap.

Puşcăriaşii erau revoltaţi că bărbatul le cerea bani şi îi ameninţa

CLIIMA20130123_0079_1.jpg

Bărbat omorât în spatele gratiilor (FOTO: Shutterstock)

Lovitura i-a fost fatală bărbatului de 38 de ani, care avea de ispăşit 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav. Deţinutul rănit, de 31 de ani, a fost transportat, sub pază, la spital având răni de cuţit în zona coapselor.

Toţi bărbaţii implicaţi în conflict erau condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, respectiv tentativă de omor deosebit de grav. Poliţiştii criminalişti au venit la închisoare şi investighează circumstanţele în care a avut loc crima, petrecută într-o zonă de maximă siguranţă, în celula deţinuţilor. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: